cadeau-10-jaar-getrouwd Een origineel 10 jaar getrouwd cadeau bedenken voor je ouders, vrienden of kennissen kan een hele uitdaging zijn. Het bepalen van het bedrag is al lastig, want wat je normaal geeft bij een verjaardag weet je wel. Maar wat is gepast bij een 10 jarig huwelijk jubileum? Ik denk dat het sterk afhangt van je relatie tot het stel, en wat je zelf gepast vindt. Als vuistregel zou ik zeggen; neem een bedrag dat je normaal gesproken zou geven aan beiden op een verjaardag (als je 20 euro zou geven, doe je dus nu 40 in totaal).

In dit artikel hoop ik je met cadeau 10 jaar getrouwd ideetjes te inspireren. Ik heb het web afgestruind en met veel mensen gepraat, en dit is mijn toplijst.

Bedenken van een 10 jaar getrouwd cadeau

Wil je iets gaan kopen, of wil je juist iets gaan maken? Uiteindelijk denk ik dat kopen het makkelijkst is, maar wie weet kies je ervoor om beide te doen.

Vraag jezelf eens af:10-jaar-getrouwd-cadeau

1. Houden ze van mooie herinneringen? Dan zit je goed met wat beeldmateriaal voor in hun woning, auto of plek waar ze vaak komen. Een canvas of ander fotogeschenk bijvoorbeeld.

2. Sparen ze voor iets? Gaan ze binnenkort op reis?

3. Is het misschien lang geleden dat je samen met het getrouwde stel iets leuks hebt gedaan? Ga dan voor een uitje.

4. Geef ze op de dag zelf een onvergetelijke ervaring. Een ballonvlucht? Een parachutesprong? Een bezoek aan een show zoals een musical?

5. Kun je zelf mooie dingen maken? Dan is het leukst wellicht om dat voor ze te doen. Iets speels met hun achternaam, een liedje, iets breien of iets met amigurumi, desnoods iets lassen of iets creatiefs op de computer… Alles waar energie in zit wordt extra gewaardeerd!

10 jaar getrouwd cadeau ouders

Als kind is het natuurlijk leuk om je ouders met een cadeau te verrassen dat je zelf hebt gemaakt. Dat kan echt van alles zijn. Waar ben je goed in of wat vind je leuk om te doen? Een muziekstuk? Een schilderijtje? Een tekening?

Je kunt ook eens online zoeken naar tooltjes waarmee je iets kunt maken. Een muurtegeltje is zo’n voorbeeld.

Speel op safe met een cadeaukaart als cadeau

Een cadeaukaart wordt vaak gezien als onpersoonlijk, maar veel mensen zijn er juist blij mee. Er bestaan tal van aantrekkelijke mogelijkheden! Zo kun je tegenwoordig een VVV cadeaukaart personaliseren met een foto, wat het cadeau veel persoonlijker maakt. Recentelijk schreven we een artikel over de bestedingsmogelijkheden van de VVV cadeaukaart, met een indrukwekkende lijst van deelnemende locaties.


Een cadeau om dagelijks stil te staan bij het jubileum

Persoonlijke 10 jaar getrouwd cadeaus

Geen zin om iets helemaal in elkaar te gaan zetten, maar wel iets persoonlijks geven? Hieronder wat inspiratie voor een bescheiden bedrag.

10 jaar getrouwd cadeau wijn

bekijken-knop

Voor 23,95 bestel je deze wijnflessen met 2 foto’s die je zelf kunt kiezen uit je eigen collectie. Geef aan hoe het cadeau verpakt moet worden, en vervolgens kun je een foto en tekst toevoegen. Deze is voor wijnliefhebbers erg leuk!


wijnglazen

bekijken-knop

Nog een leuk cadeau voor wijnliefhebbers. Eventueel als bijpassend cadeau! Deze mooie wijnglazen kun je voorzien van een tekst, bijvoorbeeld de namen en “10 jaar getrouwd cadeau”.

Dit is echt een topcadeau! Oh, ze hebben trouwens ook andere type glazen, zoals champagneglazen.


chocolade hart cadeau 10 jaar getrouwd

Liever chocola dan wijn?! (why not!) Kost 19,95 voor een flink stuk.

bekijken-knop

Niet goed voor de lijn misschien, maar ja ze zijn toch al getrouwd 😉


tegel cadeau 10 jarig huwelijk 10 jarig huwelijk tegel cadeau 10 jarig huwelijk cadeau

Een tegeltje is ook leuk om te geven met bijvoorbeeld een vakantie of gezinsfoto, of juist een huwelijksfoto van het stel.

bekijken-knop

Kost 11,95 en een klein beetje creativiteit!


bedrukt kussen cadeau

Je kunt ze ook een mooi gepersonaliseerd kussen cadeau doen. Hoe lekker is het daarop wakker worden! Ze hebben diverse type kussenbedrukkingen en het gaat je tussen de 14 en 40 euro kosten.

bekijken-knop


hoesje cadeau

Ook leuk is een telefoonhoesje cadeau doen met een foto van het stel. Kan al vanaf 14,95 bekijken-knop


Als je voor een wat actiever uitje wilt gaan, kun je je net als Max Verstappen gaan gedragen en je race-skills testen.

Bij VR F1 staan 4 race simulatoren, zelfs uitgerust met tegenwind zodra je de topsnelheid bereikt.

Neem een kijkje op de site van Virtual Reality Den Haag.

bekijken-knop


 

cadeaus 40 jaar getrouwd

Geef je liever een mooie sieraad als cadeau? Kijk dan eens op Aliexpress. Dat is een Chinese site, en je kunt er werkelijk alles vinden. De kwaliteit is vaak goed, aan de hand van de reviews kun je vaak zien of andere klanten tevreden waren.

bekijken-knop

Let op! De bezorgtijd bij Aliexpress is tussen de 10 en 30 dagen.

 


(Visited 16.999 times, 1 visits today)