Category Archives: 25 jaar getrouwd

Alle info over het 25 jarig huwelijk jubileum

25 jaar getrouwdWow, dus jullie zijn 25 jaar getrouwd! Gefeliciteerd met het zilveren huwelijk! Trouwens ook gefeliciteerd als je ouders, vrienden, collega’s of andere familieleden 25 jaar getrouwd zijn. Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt voor als jullie of iemand in je omgeving het 25 jarig huwelijk gaat vieren.

Als je deze site een beetje doorneemt dan heb je de tools in handen om er echt iets leuks van te maken. Of het nu een feest wordt of meer een intieme aangelegenheid. Het doel blijft hetzelfde!

25 jaar getrouwd gefeliciteerd!

Moet er een feestje komen voor het 25 jarig huwelijk?

25 jaar getrouwd feestNee, natuurlijk hoeft dat niet. Iedereen is helemaal vrij om de 25e trouwdag in vulling te geven zoals ze zelf willen. Er zijn geen cijfers bekend maar naar schatting organiseert ongeveer een kwart van de stellen die 25 jaar getrouwd zijn een feestje. De een uitbundiger dan de ander, maar dat moet iedereen lekker zich bepalen.

Als je geen feest organiseert dan heb je eigenlijk 2 keuzes. Doe je iets intiems, kleins, of besteed je er helemaal geen tijd aan? Als je helemaal niets van plan bent, dan zit je vast niet op deze website ;) Als je iets intiems wilt organiseren, kijk dan ook op de feestpagina, daar staat voldoende inspiratie op.

Komt er wel een klein of groot feestje aan voor het 25 jarig huwelijk? Dat is natuurlijk altijd leuk. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen het feestje leuk gaat vinden. Lees hier de ideeen voor een feestje.

De uitnodiging voor het feest

Eenmaal besloten dat er een feest komt? Dan is het zaak om een goede lijst te maken van de genodigden. Hopelijk heb je je adressenboekje netjes bijgewerkt!

In het artikel uitnodiging maken lees je tips over hoe je een geslaagde uitnodiging kunt versturen aan je gasten. Hoe persoonlijker, hoe leuker. Het kost je wat tijd, maar als je later bij je vrienden of familie thuiskomt en de kaart schittert op een mooie plek in de huiskamer, dan weet je waar je het voor hebt gedaan!

Lees hier verder over het maken van de uitnodiging.

Cadeau voor een 25 jaar getrouwd stel

Het vinden van een geschikt cadeau voor het stel dat het feest geeft, kan lastig zijn. Een flesje wijn en een bloemetje zijn 25 jaar getrouwd cadeauwat te karig… Het ideale cadeau:

  • Is persoonlijk
  • Is niet te duur, en niet te goedkoop
  • Roept herinneringen op…
  • … of maakt juist een nieuwe herinnering

Bekijk hier de geselecteerde cadeau’s voor het echtpaar of deze mooie lijst met 25 jaar getrouwd cadeau inspiratie.

Weet je het echt niet, dan kun je altijd nog een cadeaubon maken. Dat is zeker weten persoonlijk, je kunt zelf het bedrag bepalen en er een herinnering in verwerken. Een zelfgemaakte cadeaubon vindt nagenoeg iedereen heel leuk!

Voor op het feest: lied maken & versieren

Een feest wordt pas een feest als er energie is gestoken in bijvoorbeeld de versiering en een liedje voor het feestelijke stel.

Lees hier tips & inspiratie nodig voor de versiering.

Of als je van plan bent om een liedje te schrijven, dan vind je je inspiratie in dit artikel: trouw jubileum liedjes

Wist je dat als je 25 jaar getrouwd bent, je in totaal 9131 dagen bij elkaar bent? Bijna 10.000 dus, al is dat nog wel 2,5 jaar verder. Alsnog een fantastische mijlpaal, dus 25 jaar getrouwd: gefeliciteerd en steek er gerust een mooie led kaars voor aan!

25 jarig huwelijk zilver

Het 25 jarige huwelijk wordt ook wel het Zilveren huwelijk genoemd.

En dat is best een prestatie. Wist je dat bijna 40% van de getrouwde stellen weer gaat scheiden? En dan is er ook nog een flinke groep van stellen dat niet trouwt en weer uit elkaar gaat. 25 jaar getrouwd zijn is dus echt bijzonder.

Lees alle artikelen over 25 jaar getrouwd

Order By