Category Archives: 30 jaar getrouwd

30 jaar getrouwd, gefeliciteerd!

30 jaar getrouwdGaaf, jullie zijn alweer 30 jaar getrouwd! Gefeliciteerd met je parel huwelijk. Natuurlijk ook gefeliciteerd als je ouders, grootouders, vrienden, collega´s of andere familie 30 jaar getrouwd zijn. Een 30 jarig huwelijk wordt misschien niet door iedereen gezien als een bijzonder jaartal, maar het is het begin van de reeks 40, 50, 60 etc.

Als je het dertig jarig huwelijk niet viert, dan vier je dus eigenlijk 15 jaar lang geen jubileum dat je getrouwd bent! (tussen 25 en 40 jaar getrouwd).

Mocht je ideeën voor een feest ter ere van het 30 jarig huwelijk zoeken, ben je hiervoor op deze website bij het goede adres. Je vindt hier onder andere inspiratie en ideeen voor:

Dus als je er een groot feest of een intiem klein feestje van wilt maken, je kunt op getrouwd.net allerlei ideeën opdoen.

30 jaar getrouwd, gaan we dat vieren?

Als je 30 getrouwd bent, dan ben je 10.957 dagen, of 1565 weken of 360 maanden samen. Een 30 jarig huwelijk wordt ook wel een parel of een parelmoer huwelijk genoemd. 30 jaar is een lange tijd en een unieke presentatie. Er van uitgaande dat 40 procent van de huwelijk strandt in een scheiding. En natuurlijk zijn er ook nog eens stellen die nooit trouwen en uit elkaar gaan. 30 jaar getrouwd zijn blijft een prestatie.

30 jaar getrouwd en een feestje vieren

Als je niets wilt organiseren voor het 30 jarig huwelijk, was je waarschijnlijk niet op deze website gekomen. Maar of je nu iets kleins en intiems wilt organiseren of een groter feest wilt organiseren en je hebt nog geen inspiratie of ideeën, dan kun je hier genoeg ideeën vinden voor een geslaagd feest.

Klik dan hier voor feest ideeën. Zodat je 30 jarig huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt en je er met plezier naar terug kunt kijken.

Meer ideeen voor het 30 jaar getrouwd jubileum

Order By