Category Archives: 50 jaar getrouwd

Het 50 jarig huwelijk jubileum vieren

50-jarig-huwelijkBen je zelf 50 jaar getrouwd gefeliciteerd! Je hebt samen de status gouden huwelijk behaald. Het 50 jarig huwelijk is absoluut een compliment waard. Als iemand in je omgeving binnenkort 50 jaar getrouwd is en je wilt iets voor ze kopen of organiseren, dan zit je goed op deze website.

Mijn naam is Sander. Mijn hobbies zijn websites bouwen en leuke dingen organiseren. Ik heb daarom alle informatie over een 50 jarig huwelijksfeest gebundeld op deze website: Getrouwd!

50 jaar getrouwd goud!

Elk jubileum zou je moeten vieren met de mensen om je heen die je lief hebt. Het leven is een feestje! Maar eerlijk is eerlijk; iedereen moet zelf weten wat hij of zij wil.

Stellen die 25 of 40 jaar getrouwd zijn vieren dit doorgaans. Hoe ouder je wordt, hoe meer je de momenten samen gaat koesteren wordt vaak gezegd. Want helaas hebben veel mensen in de omgeving al een hoge leeftijd bereikt en hebben misschien niet heel lang meer.

Gelukkig is er meer dan genoeg te bedenken wat voor de oudsten en de kleinsten leuk is. Op de feest ideeen pagina tref je de ideeën aan.

50 jaar getrouwd feest
50 jaar getrouwd feest

Uitnodiging versturen

50 jaar getrouwd uitnodiging tekstAls je hebt besloten om een feestje te organiseren – groots of ingetogen – dan is het versturen van een uitnodiging een onderdeel dat erbij hoort. Een persoonlijk kaartje, telefoontje, mailtje of een postduif zorgt voor de start van het feest.

Lees hier meer over het maken van een uitnodiging.

50 jaar getrouwd cadeau50 jaar getrouwd

Wat kan het toch lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor een stel dat 50 jaar getrouwd is. Wat is gepast, persoonlijk en valt binnen het budget? Het leukst zijn cadeau’s waar echt moeite in is gestoken. Maar vaak is op het juiste idee komen al het allermoeilijkst.

50 jaar getrouwd cadeau
Vind een cadeau voor het stel

Daarom heb ik 2 pagina’s opgezet om je te helpen.

Bezoek de pagina met 50 jaar getrouwd cadeau ideeen als je iets heel ergs persoonlijks en creatiefs wilt geven. Niet zomaar een product dus.

Wil je wel liever een cadeau geven dat blijvend is, anders dan een herinnering? Kijk dan op de pagina cadeau 50 jaar getrouwd waar je populaire producten vindt van de betere webshops. Veel van die cadeaus kun je ook personaliseren met bijvoorbeeld foto’s of teksten. Deze website heeft ook nog een boel leuke producten die kunnen dienen als 50 jaar getrouwd cadeau.

Een populair cadeau bij dit jubileum is bijvoorbeeld een mooie gouden armband voor de vrouw. Of gouden oorbellen, wat ook geheel in de stijl van je “gouden huwelijk” is!

Versiering voor jubileumfeest

Is de kogel door de kerk, en komt er een feest voor het 50 jarige huwelijksjubileum? Dan is het verzorgen van versiering en feestelijke aankleding wel zo leuk. Misschien zelfs met een persoonlijke touch.

50 jaar getrouwd versiering
50 jaar getrouwd versiering

Lees hier alle ideeën over versiering

Ik heb er rekening mee gehouden dat de een er juist een rustige dag van wil maken, en de ander liever iets spectaculairs van het 50 jarig huwelijk maakt. Persoonlijk ben ik van mening dat je een 50 jarig huwelijk moet vieren, hoe groot of hoe klein is natuurlijk aan jezelf.

50 jaar getrouwd liedjes

50 jaar getrouwd
liedjes

Het maken en bedenken van 50 jaar getrouwd liedjes is voor de meeste mensen niet heel eenvoudig. Het kan het hoogtepunt van de dag worden, maar ook het dieptepunt…

Met de verzamelde tips op de pagina liedjes wordt je een flink stuk op weg geholpen.

50 jaar getrouwd, wat zullen we doen?

50 jaar getrouwd feestDat 50 jaar een halve eeuw is, dat is een open deur. Maar wist je dat als je 50 jaar getrouwd bent, je maar liefst 18.262 dagen samen hebt doorgebracht?

Dat is een fantastische prestatie en hij wordt niet voor niets het “gouden huwelijk” genoemd. Helemaal als je je realiseert dat ongeveer 4 op de 10 stellen uit elkaar gaat binnen 10 jaar kun je nog trotser zijn op zo’n lange periode samen.

Hoe dan ook wens ik je een mooie 50e huwelijksdag toe en vanzelfsprekend nog vele jaren.

Lees alle artikelen over 50 jaar getrouwd goud!

Order By