50 jaar getrouwd – inspiratie voor uw 50 jarig huwelijk feest

50 jaar getrouwdBen je zelf 50 jaar getrouwd gefeliciteerd! Je hebt samen de status gouden huwelijk behaald. Het 50 jarig huwelijk is absoluut een compliment waard. Als iemand in je omgeving binnenkort 50 jaar getrouwd is en je wilt iets voor ze kopen of organiseren, dan zit je goed op deze website.

Mijn naam is Sander. Mijn hobbies zijn websites bouwen en leuke dingen organiseren. Ik heb daarom alle informatie over een 50 jarig huwelijksfeest gebundeld op deze website: Getrouwd!

 Inspiratie voor 50 jaar getrouwd…50 jaar getrouwd

Je vindt hier informatie over

Ik heb er rekening mee gehouden dat de een er juist een rustige dag van wil maken, en de ander liever iets spectaculairs van het 50 jarig huwelijk maakt. Persoonlijk ben ik van mening dat je een 50 jarig huwelijk moet vieren, hoe groot of hoe klein is natuurlijk aan jezelf.

50 jaar getrouwd

Moet je het feest organiseren? Lees dan de tips op deze site rustig door. Ik wil je vooral inspireren.

50 jaar getrouwd, wat zullen we doen?

50 jaar getrouwd feestDat 50 jaar een halve eeuw is, dat is een open deur. Maar wist je dat als je 50 jaar getrouwd bent, je maar liefst 18.262 dagen samen hebt doorgebracht?

Dat is een fantastische prestatie en hij wordt niet voor niets het “gouden huwelijk” genoemd. Helemaal als je je realiseert dat ongeveer 4 op de 10 stellen uit elkaar gaat binnen 10 jaar kun je nog trotser zijn op zo’n lange periode samen.


Moeten we voor het 50 jarig huwelijk een feestje organiseren?

Iedereen moet zelf weten wat hij of zij wil. Stellen die 25 of 40 jaar getrouwd zijn vieren dit doorgaans. Hoe ouder je wordt, hoe meer je de momenten samen gaat koesteren wordt vaak gezegd. Want helaas hebben veel mensen in de omgeving al een hoge leeftijd bereikt en hebben misschien niet heel lang meer.

50-jarig-huwelijkGelukkig is er meer dan genoeg te bedenken wat voor de oudsten en de kleinsten leuk is. Op de 50 jaar getrouwd feest ideeen pagina tref je de ideeën aan.

Hoe dan ook wens ik je een mooie 50e huwelijksdag toe en vanzelfsprekend nog vele jaren.

3 thoughts on “50 jaar getrouwd – inspiratie voor uw 50 jarig huwelijk feest

 1. Beste Sander,

  Wat een leuke site heb je. Zelf heb ik een aantal webwinkels met feestversiering voor 12.5, 25, 40 en 50 jaar getrouwd. Misschien is het een idee om elkaars site aan te vullen.
  Mijn shops zijn:
  en

  Groetjes,
  Sonja

 2. Goeden avond
  Ik woon in SUID-AFRIKA, ik zoek een 50jarig huwelijk felicitatie kaart voor mijn ouders die niet plat, maar een beetje verhoogde vlakken in de kaart heeft. Wie kan mij hiermee helpen aub?
  Groetnis
  Ina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *