50 jaar getrouwd uitnodigingBen je binnenkort 50 jaar getrouwd en ga je een jubileum feest organiseren, dan is een leuke uitnodiging versturen natuurlijk wel zo leuk. Helemaal als het echt een bijzonder feest gaat worden dan raad ik aan om het bijzondere al te laten starten bij een uitnodiging.

 

 

50 jaar getrouwd uitnodiging

Als je een uitnodiging gaat maken, bedenk je dan eerst wat het leukst is om te doen. Er zijn namelijk een aantal manieren waarop je de mensen kunt uitnodigen.

50 jaar getrouwd uitnodigingskaarten
De traditionele manier vinden veel mensen toch het leukst; het ontvangen van een uitnodigingskaart. Het voordeel van een kaart is dat hij in de meeste interieuren bij de mensen thuis een eigen plekje krijgt. Op de tafel, op het prikbord in de gang of op het kaartenrek. Zo begint het besef van het feestje al bij je gasten thuis, leuk!50 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Je moet natuurlijk wel alle adressen verzamelen, maar daar kun je natuurlijk het telefoonboek goed bij gebruiken.
Zelf verstuur ik mijn kaarten de laatste tijd telkens met Greetz.nl. Die hebben een enorm aanbod van allemaal mooie kaarten die je op de computer kunt selecteren, tekst kunt toevoegen en kunt laten versturen. Vaak is het zelfs goedkoper dan een echte kaart met postzegel kopen, en de bezorging is supersnel.

Bekijk hier de 50 jaar getrouwd uitnodigingskaarten van Greetz

Telefoontje
Een telefoontje kan ook leuk zijn. Dat is gelijk een mooie gelegenheid om even bij te praten. Je kunt natuurlijk ook het telefoontje aanvullen met alsnog een kaart, zodat je gast zijn agenda er niet meteen bij hoeft te pakken. Helemaal bij mensen die je lange tijd niet hebt gezien wordt dit gewaardeerd.

Kaart
Een gewone traditionele 50 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je natuurlijk kopen in elk winkelcentrum. Nadeel vind ik altijd dat je beperkt wordt door het aanbod wat er op dat moment is, terwijl je bij Greetz.nl (zie hierboven) veel meer keus hebt.

Foto
Je kunt ook een foto als kaart gebruiken. Laat in dat geval gewoon je mooiste foto van jullie samen afdrukken en verwerk er wat tekst op. Als je die kaart verstuurt dan heb je een uitnodiging die heel persoonlijk is. Dat is leuk, want het draait toch om jullie!

Mailtje met foto of videoboodschap
Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar de hele groep. Dat doet tegenwoordig bijna iedereen. Het is praktisch, maar niet heel bijzonder – al staat het je natuurlijk vrij om lekker praktisch te zijn 😉

Om een mailtje nog meer style te geven kun je misschien een mooie foto van jullie samen toevoegen. Of wat dacht je van een heuse videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Als je handig bent met een videobewerkingprogramma dan kun je er echt wat van maken, bijvoorbeeld met wat oude beelden en leuke muziek erachter.

50 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Hieronder zie je een 50 jaar getrouwd voorbeeld uitnodiging met tekst. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor uitnodigingskaart je gebruikt, deze tekst kun je overal kwijt.

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 50 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 50 jaar getrouwd

[DATUM] is het al zover. Het is dan 50 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 50 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 50 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Al deze teksten kun je natuurlijk ook gebruiken als je een kaartje via Greetz verstuurt!

Meer inspiratie nodig voor het 50 jarig huwelijksjubileum, kijk hier voor het overzicht van alle informatie!

(Visited 6.421 times, 1 visits today)