Category Archives: 1 jaar getrouwd

365 dagen geleden gaven jullie elkaar het ja-woord. Geweldig!

1 jaar getrouwd

Is het dan echt alweer 365 dagen geleden dat jullie getrouwd zijn? Yes, dan ben je 1 jaar getrouwd! Je herinnert je trouwdag vast als de dag van gisteren. Wellicht vergis je je als vrouw nog weleens in je nieuwe achternaam, als je hiervoor gekozen hebt, of ben je zelfs zo gewend dat je inmiddels raar opkijkt als je je meisjesnaam opeens weer voorbij ziet komen.

Of het nu een Gouden Bruiloft (50 jaar getrouwd) is of een Papieren Bruiloft (1 jaar getrouwd) is, een jubileum is altijd bijzonder.

Meer informatie over 1 jaar getrouwd vind je onder andere via onderstaande links, die verwijzen naar andere pagina’s op deze website:

1 jaar getrouwd gefeliciteerd!

Het mooie van een 1 jarig huwelijk in de 21e eeuw is het feit dat waarschijnlijk elke seconde op film, fotocamera of smartphone is vastgelegd. Haal lekkere hapjes in huis, nestel je samen op de bank en bekijk de reconstructie van deze bijzondere dag.

Zijn er echt letterlijk 100.000 foto’s gemaakt en is er maar liefst 12 uur aan videomateriaal? Misschien kun je dan besluiten allebei, afzonderlijk van elkaar, jullie lievelingsmomenten uit te zoeken om aan elkaar te tonen en om elkaar mee te verrassen.

1 jaar huwelijk, wat is er inmiddels gebeurd?

1 jaar getrouwd kaart kado gedicht

Waarschijnlijk voelt jullie relatie even bijzonder na het huwelijk als voor het huwelijk. Behalve het officiële ja-woord en het papiertje van het gemeentehuis (en wellicht de kerk) is er eigenlijk niets veranderd. Jullie zijn nog steeds jullie.

Toch is zijn jullie sinds deze stap een symbolische drempel overgegaan en een nieuwe fase in de relatie. Wat is er sindsdien gebeurd? Niet alleen is het erg leuk nu je 1 jaar getrouwd bent de foto’s van de huwelijksdag terug te kijken, maar ook is het leuk om een fotoalbum te hebben van 1 jaar samen als man en vrouw.

Zijn er korte tripjes gemaakt? Zijn er misschien foto’s van etentjes met vrienden bij jullie thuis? Ben je misschien verhuisd en heb je foto’s van de grote verbouwing, het sjouwen met dozen, jullie vrienden die een kast in elkaar zetten? Heb je een leuke foto van die eerste zwoele zomeravond waarop jullie als man en vrouw genoten van een glaasje rosé?

Het mag allemaal in dit jaaroverzicht van 1 jaar huwelijk!

Wat cadeautips voor het 1 jarig huwelijk

Geef je elkaar een cadeau, of ben je juist op zoek naar een stukje inspiratie voor vrienden of familie die hun eerste huwelijksdag vieren? Kijk hier voor een hele lijst met 1 jaar getrouwd cadeau ideeen.

– Laat het trouwboeket opnieuw maken en verras je vrouw hiermee wanneer jullie 1 jaar getrouwd zijn
– Organiseer een romantische avond met een lekker drankje en heleboel kaarsjes en vraag je vrouw opnieuw ten dans op het openingsnummer van het bruiloftsfeest. Romantiek is het allerbeste cadeau!
– Koop een mooi horloge voor hem en graveer een mooie tekst of de datum van jullie trouwdag aan de onderkant. Een stijlvol en duurzaam cadeau!
– Traditioneel gezien moet je tijdens dit jubileum een cadeau van papier maken, een liefdesbrief is daarom niet alleen heel erg romantisch, maar ook zeer op zijn plek als cadeau voor het 1 jarig huwelijk.

Lees alle artikelen over 1 jaar getrouwd

Order By