Category Archives: 10 jaar getrouwd

10 jaar getrouwd is geweldig!

10 jaar getrouwd Wow, wat vliegt de tijd. 10 jaar getrouwd zijn is echter niet zomaar iets, het is een jubileum dat best gevierd mag worden. En veel Nederlanders en Belgen doen dat ook, hetzij vrij klein.

Lang niet alle getrouwde stellen halen de vijf jaar, laat staan tien jaar getrouwd zijn!

Waarom 10 jaar getrouwd bijzonder is

Het is niet zomaar iets om tien jaar lang dezelfde partner te hebben. Lief en leed delen en voor elkaar zorgen is wat er beloofd is, en ongetwijfeld is dat de afgelopen 10 jaar (over het algemeen) keurig gebeurd.

Als je 10 jaar getrouwd bent dan ben je in totaal 3652 dagen samen. Dat is behoorlijk wat!

Verder is het best aardig om je te bedenken dat maar 40% van de getrouwde stellen deze mijlpaal haalt. Want er gaan behoorlijk wat huwelijken kapot om uiteenlopende redenen.

Op deze site hoop ik je te inspireren voor een feest, een lied en een 10 jaar getrouwd cadeau. Maar ook het schrijven van een 10 jaar getrouwd gedicht. Eigenlijk zijn dat de belangrijkste elementen voor een geslaagde jubileumdag.

Vanzelfsprekend hoort er ook een 10 jaar getrouwd uitnodigingskaart bij. Maar uiteindelijk ben jij (het getrouwde stel dus) degene die zal gaan beslissen hoe de dag ingevuld gaat worden.

10 jarig huwelijk

10 jaar getrouwd naam: het tinnen huwelijk

Veel mensen vragen zich af wat de naam is voor een tien jarig huwelijk.

10 jaar getrouwd heet “tinnen huwelijk”.

Zowel in België als in Nederland is de naam voor 10 jaar getrouwd zijn: tin.

Vier je een 10 jarig huwelijksfeest?

Of je dit jubileum moet vieren bepaal je lekker helemaal zelf. Naar schatting doet 60% in elk geval iets, van uiteten tot een intiem feestje.

Natuurlijk kun je het op je eigen manier vieren. Bijvoorbeeld met je partner wat leuks gaan doen zoals uiteten, een voorstelling bezoeken of een lekkere picknick.

Een 10 jarig huwelijk kan ook een goed moment zijn om eindelijk die verre reis te maken!

Mocht je een feestje willen geven voor je vrienden en familie, dan is dat natuurlijk ook te gek!

Cadeaus voor 10 jarig huwelijk

Het is altijd lastig om een passend cadeau te vinden voor een stel dat een huwelijksjubileum viert. Of je het nu voor je partner wil kopen, of voor je vrienden/familie, het is altijd even zoeken naar iets origineels.

Op Getrouwd.net kun je behoorlijk wat ideeen voor cadeau’s vinden. Op de pagina voor 10 jaar getrouwd cadeaus vind je leuke, creatieve en persoonlijke cadeau ideeen.

10 jaar getrouwd valt nog op dezelfde datum

Huh? Ja, natuurlijk valt je jubileum op dezelfde datum als dat je trouwde! Maar vergeet niet dat als je je gaat focussen op je 12,5 jaar getrouwd jubileum, het een half jaar later in het jaar valt.

Met andere woorden; ben je voor het mooie weer in de zomer getrouwd, dan valt je 12,5 huwelijksdatum waarschijnlijk in de winter!

Veel plezier met de jubileumdag!

Lees verder over 10 jaar getrouwd

Order By