10 jaar getrouwdTien jaar getrouwd zijn, is niet niets. Dat verdient dus een absoluut feestje. Je kunt met z’n tweeën lekker uit eten gaan, of ervoor kiezen samen met familie en vrienden uit te nodigen voor een gezellig samenzijn. Misschien voor een avondje bij jullie thuis of met elkaar eten in een restaurantje. Bijzonder om de trouwdag met jullie geliefden te vieren, en om herinneringen op te halen over alles wat de laatste tien jaar heeft plaatsgevonden. Als je het met meerdere mensen wilt gaan vieren dan begint het met een 10 jaar getrouwd uitnodiging.

 

Hoe kun je iedereen uitnodigen?

Online kaartenwinkel Greetz heeft een collectie uitnodigingskaarten waar je gemakkelijk zelf een kaartje kunt uitkiezen. Ook zijn er meer dan 30 uitnodigingskaarten, in verschillende stijlen, waar je zelf je eigen foto’s kunt uploaden voor een persoonlijk tintje. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie trouwfoto van 10 jaar geleden te gebruiken. Die zal zeker bij iedereen die bij het huwelijk was herinneringen naar boven brengen.

Uitnodiging maken bij Greetz

 

Wat zet je op een 10 jaar getrouwd uitnodiging?

Kaartje gemaakt voor je 10 jaar getrouwd uitnodiging? Dan is het natuurlijk zaak om de juiste informatie te noteren.

10 jaar getrouwd uitnodiging
voorbeeld 10 jaar getrouwd uitnodiging

Gelukkig hoef je dat bij een digitale uitnodigingskaart maar één keer goed te doen. Iedereen krijgt natuurlijk dezelfde kaart. Nadeel is wel dat als je iets vergeet op te schrijven, alle gasten de verkeerde informatie krijgen.

Let daarom goed op de volgende zaken. Dan kan er niks mis gaan:

  • Zet er op hoe lang jullie getrouwd zijn. In dit geval zijn jullie tien jaar getrouwd.
  • Waar nodig je je gasten voor uit? Receptie, borrel, misschien wel een BBQ?
  • Hoe laat zijn de gasten welkom?
  • Waar zij de gasten welkom? Thuis, of misschien in een restaurant?
  • Zijn kinderen welkom?
  • In verband met inkoop van eten of reservering in een restaurant kan het handig zijn dat mensen kunnen afzeggen. Zet daarom ook je eigen telefoonnummer of e-mailadres op de kaart en vraag je gasten om te laten weten of ze wel of niet kunnen.

Wanneer huwelijksfeest organiseren

Het leukste is om je tien-jarig huwelijksjubileum, precies tien jaar later te vieren. Helaas leert de ervaring dat het prikken van een datum om met z’n alle bij elkaar te zijn lastig is.

Zeker als je veel mensen uitnodigt. Wil je zeker zijn van een datum waarop iedereen kan, kun je de handige tool Datumprikker.nl gebruiken. Hier kun je zelf verschillende data voorstellen, waarop je gasten kunnen laten weten wat hun goed uitkomt.

Wist je dat…

Tien jaar getrouwd zijn is het geen officieel jubileum. Dit is pas het koperen huwelijk, als jullie 12,5 jaar getrouwd zijn.

Wel heeft een tien-jarig huwelijk ook een eigen naam, namelijk: een tinnen bruiloft.

(Visited 1.728 times, 1 visits today)