Category Archives: 12-5 jaar getrouwd

12,5 jaar getrouwd moet je vieren!

12,5-jaar-getrouwd12,5 jaar getrouwd zijn wordt door velen gezien als de eerste echte mijlpaal in het huwelijk. Natuurlijk wordt er ook bij 5 jaar en bij 10 jaar getrouwd wel een lekker flesje wijn of zelfs champagne geopend. Maar bij het 12,5 jarig huwelijk wordt er pas echt een feestje gevierd!

Als je zelf binnenkort 12,5 jaar getrouwd bent dan wil ik je vast feliciteren met dit mooie jubileum. Het jubileum wordt ook wel het koperen bruiloft genoemd, voor een lijst met alle jubilea namen kijk eens op Wikipedia.

Informatie over 12,5 jaar getrouwd

Even kort iets over de maker van deze website. Mijn naam is Sander en ik heb aardig wat ervaring in het organiseren van feesten. Ik ben deze site gestart om je te inspireren voor het 12,5 jarig huwelijksjubileum. Je kunt hier heel veel aan doen, of het als een normale dag voorbij laten gaan, de keus is aan jullie zelf.

12,5 jaar getrouwd

Maar je bent vast op deze site omdat je het gevoel hebt dat er iets moet gebeuren op de bewuste dag!

Op deze site vind je tips over onder andere:

Moet je het feest organiseren en wil je er een geslaagde dag van maken, lees dan deze site rustig door en zet de leukste ideeen op papier. Het is allemaal vooral bedoeld ter inspiratie. Ook wil ik benadrukken dat iedereen zijn feestje graag op zijn eigen manier viert. De een vind een kleinschalig iets fijn, de ander viert het liefst helemaal niets, terwijl een derde het liefst het hele dorp uitnodigt.

12,5 jaar getrouwd, en nu?

Wist je dat als je 12,5 jaar getrouwd bent, het al 4567 dagen geleden is dat je elkaar het ja-woord gaf? Hopelijk voor jullie waren het 12,5 mooie jaren met veel fijne momenten. Het treurige feit wil dat tegenwoordig ongeveer 1/3e van de stellen alweer is gescheiden binnen 12,5 jaar, dus je mag best trots zijn op jullie periode samen.

Moet er een feestje komen voor het 12,5 jarig huwelijk?

12,5 jarig huwelijkHet is altijd aan het stel zelf of het 12,5 jarig huwelijk gevierd moet worden. Toch laten maar weinig stellen de dag dat ze 12,5 jaar getrouwd zijn ongemerkt voorbij gaan. Het is het eerste echte jubileum, en het volgende mooie jaartal is pas 25 jaar getrouwd zijn.

Hoe dan ook, je moet doen wat je zelf prettig vindt. Daar waar de een al zijn vrienden, collega’s en voetbalmaatjes wil uitnodigen voor een groots feest met artiesten, drank en eten, wil de ander liever een intiem etentje organiseren. En dat heeft echt niet altijd met het kostenplaatje te maken.

Er is veel te bedenken wat je op de bewuste dag kunt doen. Lees daarvoor de feest ideeen eens door.

Ik wens jullie een geslaagde 25e huwelijksdag toe, veel gezondheid en veel geluk nog samen!

Lees verder over 12,5 jaar getrouwd ideeen

Order By