Category Archives: 5 jaar getrouwd

5 jaar getrouwd gefeliciteerd!

5 jarig huwelijkGefeliciteerd! Jullie zijn alweer 5 jaar getrouwd. Het begint met 1.. 2.. 3 en voor je het weet is het alweer vijf jaar geleden dat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt. De tijd vliegt voorbij. Omdat het toch een hele mijlpaal is hebben jullie toch wel iets te vieren. Ook als je een stel kent dat vijf jaar getrouwd is, wil ik je uitleggen waarom een 5 jarig huwelijk bijzonder is. Lees je verder? Dan vind je mijn advies :)

Op deze site vind je tips over onder andere:

Waarom 5 jaar getrouwd bijzonder is

Tijd voor een feestje, want inmiddels hebben jullie een houten huwelijk.

Hout staat namelijk voor kracht en is erg duurzaam. Het is ook een hele prestatie om vijf jaar samen te zijn met dezelfde persoon. Blijkbaar zijn jullie echt de ware voor elkaar. De eerste jaren moesten jullie misschien nog wennen aan het feit dat jullie getrouwd waren, of gebeurden er dingen die je van je partner nooit had verwacht. Nu jullie vijf jaar zijn getrouwd is dat gedeelte nu grotendeels voorbij.

houten huwelijk

Jullie hebben als het goed is vertrouwen opgebouwd en je weet wat je aan elkaar hebt. Het spreekt voor zich dat jullie samen zijn en de kans is groot dat het nu ook zo blijft. Dat is helaas niet altijd zo. Wetenschappers hebben uitgezocht dat een huwelijk vaak na 5 jaar scheurtjes begint te vertonen. Dan kan er iets mis zijn met het vertrouwen bijvoorbeeld.

Maar wees gerust, wanneer jullie nog altijd gelukkig met elkaar zijn gaan we natuurlijk gewoon voor de volgende mijlpaal.

5 jarig huwelijksfeest: Do or don’t

5 jaar getrouwdJullie zijn vijf jaar getrouwd, en nu? Het is niet echt gebruikelijk om een erg groot feest te organiseren bij een 5-jarig jubileum. Dat is niet omdat een 5 jarig huwelijk niets betekent, maar het is nog net te vroeg om alle bloemetjes buiten te zetten.

Natuurlijk kun je het op een andere manier vieren. Je kunt bijvoorbeeld alleen met je partner wat leuks gaan doen. Een 5 jarig huwelijk is ook vaak een reden voor een mooie reis of vakantie, of gewoon een lekker weekendje ertussenuit. Mocht je wel een feestje willen geven, dan raad ik je aan om dat te doen met de mensen die het meest dichtbij je staan. Zij zullen dit waarderen en het zijn vaak de mensen die voor jullie klaarstaan.

Cadeaus voor 5 jarig huwelijk

Het is altijd lastig om een passend cadeau te vinden voor een stel dat 5 jaar getrouwd is. Of je het nu voor je partner wil kopen, of voor je vrienden/familie, het is altijd even zoeken naar iets origineels.

Op Getrouwd.net kun je behoorlijk wat ideeen voor cadeau’s vinden. Maar kijk vooral even op de pagina met 5 jaar getrouwd cadeau’s om specifieke inspiratie op te doen.

Veel plezier met de jubileumdag!

Lees verder over 5 jaar getrouwd

Order By