Natuurlijk hebben jullie elkaar al, maar een leuk 5 jaar getrouwd cadeau is altijd leuk om te krijgen. Ook als je iemand kent die al vijf jaar samen is met zijn of haar partner, is het al leuk om een subtiel cadeau te geven uit blijk van respect en het feit dat je attent bent, en de datum niet vergeten bent (mannen! ;)).

Hieronder een aantal idee├źn voor 5 jarig huwelijk cadeau’s.

5 jarig huwelijk cadeau

Tips voor 5 jaar getrouwd cadeau’s

Liefdesbrief

Het meest persoonlijke cadeau is natuurlijk de liefdesbrief. Na vijf jaar samen is het misschien niet altijd meer even normaal om altijd maar jullie gevoelens aan elkaar te uiten, maar dit is toch erg belangrijk. Veel relaties raken na een paar jaar in een sleur of ze worden gewoon. Daardoor vergeten partners vaak om even iets liefs te zeggen. Met een brief waar jij al je gevoelens in hebt opgeschreven, het liefst handgeschreven (getypt is natuurlijk ook geen probleem wanneer het handschrift onleesbaar is) herinner jij je partner eraan hoeveel je om hem of haar geeft.

Leuk doosje

Een variant op de vorige: een liefdesbrief in een leuk doosje. Rol hem op, maak er een mooie strik omheen en zet het doosje op je nachtkastje. Nee, dan bedoel ik niet iets dat op een broodtrommel lijkt, maar echt een mooi doosje waar je het in kan bewaren. Op elk moment in jullie relatie waarop het iets minder goed gaat of wanneer jullie elkaar tijdelijk moeten missen, kan het doosje je partner eraan herinneren dat je nog steeds om hem of haar geeft.

Houten 5 jaar getrouwd cadeau

Wil je een creatief en origineel 5 jaar getrouwd cadeau geven, doe iets met hout!

5 jaar getrouwd cadeau

Houten sieraad

Geef je partner een houten sieraad cadeau. Dit is vooral symbolisch. Het staat symbool voor jullie vijf jarig huwelijk en het is ook leuk als jullie beiden dat sieraad hebben. Het is niet zo dat het altijd gedragen moet worden, maar het gaat bij dit cadeau om het idee.

Houten gegraveerde onderwerpen

Houten voorwerpen met initialen in gegraveerd. Dit is een erg creatief idee. Je kunt het laten doen maar je maat het nog meer persoonlijk wanneer je zelf bijvoorbeeld een mooie tekst of jouw initialen en die van je partner graveert. Het is een speciaal kado waar je partner vast en zeker waarde aan hecht. Dit kun je doen op een boom in de tuin, op een stuk hout dat je als kunstvoorwerp aan de muur plaatst of bijvoorbeeld op een houten tuinbankje.

5 rode rozen

Mocht je toch niets hebben met de benamingen die staan voor het aantal jaren huwelijk, dan is het ook leuk om vijf rode rozen te geven, met 1 witte roos in het midden. Deze staat voor het geluk dat jullie het komende jaar tegemoet gaan.

Een foto op aluminium van die prachtige dag!

Hoe leuk is het om na 5 jaar een mooie foto van de bruiloft te geven aan je partner of het stel dat het jubileum viert! En bij zo’n jubileum kun je natuurlijk heel symbolisch voor een foto op hout gaan, maar ook voor een foto op aluminium.

5 jaar getrouwd foto op hout
Foto op hout
5 jaar getrouwd foto op aluminium
Foto op aluminium

 

Neem ze mee naar een uitje: VR F1

Veel mannenharten zullen sneller gaan kloppen bij de gedachten om even lekker te kunnen scheuren over hun favoriete circuit.

In den haag zit sinds eind 2018 VRF1, waar je in professionele race simulatoren een geweldige race ervaring kunt krijgen.

bekijken-knop

Geef ze een sieraad

cadeaus 40 jaar getrouwd

Geef je graag een mooi sieraad als cadeau? Kijk dan eens op Aliexpress. Dat is een Chinese site, en je kunt er werkelijk alles vinden. De kwaliteit is vaak goed, aan de hand van de reviews kun je vaak zien of andere klanten tevreden waren.

bekijken-knop

Let op! De bezorgtijd bij Aliexpress is tussen de 10 en 30 dagen.

(Visited 7.337 times, 1 visits today)