Category Archives: 40 jaar getrouwd

40 jarig huwelijk jubileum vieren

40 jaar getrouwd40 jaar getrouwd, wat een prestatie! Proficiat! Ik wil je ook feliciteren indien je binnenkort een feestje hebt van mensen in je omgeving die 25 jaar getrouwd zijn.

Moet je het feest organiseren en wil je er een geslaagde dag van maken, lees dan deze site rustig door en zet de leukste ideeen op papier. Het is allemaal vooral bedoeld ter inspiratie. Ook wil ik benadrukken dat iedereen zijn feestje graag op zijn eigen manier viert. De een vind een kleinschalig iets fijn, de ander viert het liefst helemaal niets, terwijl een derde het liefst het hele dorp uitnodigt.

40 jaar getrouwd Robijn!

Stellen die 40 jaar getrouwd zijn, zijn al 14.610 dagen bij elkaar. Ongelofelijk he! Wat een mijlpaal. Het 40 jarig huwelijk wordt in de volksmond ook wel Robijn genoemd (50 jaar getrouwd is goud). In Belgie noemen ze 40 jaar getrouwd een Smaragd.

Tegenwoordig gaat ruim een derde van de getrouwde stellen weer uit elkaar via een scheiding. Enige sprake van trots is dus best gepast!

Moet er een feestje komen voor het 40 jarig huwelijk?

feestje 40 jaar getrouwdOf er een feestje moet komen voor je Robijnen huwelijk, dat moet je zelf beslissen. Laat vooral van buitenaf geen druk opleggen, want het is jouw jubileum. Daar waar de 25e trouwdag vaak redelijk uitbundig wordt gevierd, zijn stellen bij 40 jaar getrouwd wat ouder en hebben ze daar minder zin in. Een groot feest hoeft niet meer zo, maar fijn met de familie en beste vrienden ergens samen genieten heeft vaak de voorkeur. Wat wel een voordeel is, is dat de meeste mensen die 40 jaar getrouwd zijn, al met pensioen zijn, en dus waarschijnlijk aardig wat tijd hebben om iets te organiseren.

Er is wat dat betreft meer dan genoeg leuks te bedenken. Het hangt er natuurlijk van af hoe fit iedereen is, maar dat is in principe de enige beperking.

Ben je op zoek naar inspiratie en feest ideeen, klik dan hier.

40 jaar getrouwd kadocadeau 40 jaar getrouwd

Bij een feestje voor een jubileum, hoort natuurlijk een 40 jaar getrouwd kado! Maar iets leuks kiezen is niet voor iedereen even makkelijk. Je wilt natuurlijk het liefst iets leuks geven, wat je niet zomaar op de gemiddelde verjaardag ook geeft. Het is immers een bijzonder feestje.

Op de pagina cadeau ideeen staan talloze tips voor persoonlijke en bijzondere 40 jaar getrouwd cadeau’s!

40 jaar getrouwd uitnodiging

Als je hebt besloten om een feestje te geven, dan begint het voor je gasten met het ontvangen van een uitnodiging. Maar wat voor tekst zet je op zo’n uitnodiging? En wat voor kaart kies je?

Alle tips over het versturen van een uitnodiging of kaart voor 40 jaar getrouwd jubileum vind je op de pagina: uitnodiging maken

40 jaar getrouwd liedjes & versiering40 jaar getrouwd liedjes

Om de dag écht speciaal te maken, kun je wat energie steken in de aankleding op het feest. Of het nu groot of klein wordt, een beetje versiering zal zeker een toegevoegde waarde hebben en het feestgevoel vergroten.

Lees hier meer tips over de versiering

Ben je van plan om een liedje te zingen voor het stel dat zijn 40 jarig huwelijk viert? Eenvoudig is het niet, maar de tips op deze pagina gaan je zeker helpen: liedjes schrijven

Lees verder over het 40 jaar getrouwd jubileum!

Order By