40 jaar getrouwd cadeau ideeenOp deze pagina heb ik 40 jaar getrouwd cadeau ideeen verzameld, of te wel cadeau’s voor iemand zijn of haar 40 jarig huwelijksfeest. Eenvoudig is het vaak niet om een leuk cadeau te bedenken aangezien een stel dat 40 jaar getrouwd is toch een ander cadeautje verdient dan zomaar iets gewoontjes…

Je kunt in dit artikel vooral creatieve inspiratie opdoen. Wil je vooral een mooi product geven, ga dan naar het artikel cadeau 40 jaar getrouwd.

Tip vooraf: bepaal een bedrag voor het cadeau

Zodra je gaat shoppen, denk vooraf even na over het bedrag dat je over hebt voor het cadeau. Misschien kom je een aantal leuke dingen tegen en kun je wat verschillende dingen combineren.

Doorgaans wordt er meer geld uitgegeven aan een 40 jaar getrouwd cadeau dan voor een gemiddelde verjaardag. Vanzelfsprekend hangt het af van hoe goed je het stel kent en in welke kringen je je bevindt, maar een bedrag van tussen de 50 en 75 euro is voor een cadeau voor een 40 jarig huwelijk heel behoorlijk.

40 jaar getrouwd cadeau ideeen

Het kan echt heel lastig zijn als je gaat winkelen. Helemaal omdat er mensen zijn die alles al hebben. Dan is het helemaal erg lastig om met iets leuks te komen. Denk daarom ook eens na over een ervaring die je het stel mee kunt geven, een leuk tripje of uitje ergens heen… Dat is altijd leuk om te geven en om te krijgen.

Hieronder zie je de 40 jaar getrouwd cadeau ideeen:

  • Geef ze een dag pretpark met de kleinkinderen cadeau
  • Een vrijkaart voor een museum kan erg leuk zijn
  • Een kaartje voor een mooie voorstelling, concert of optreden
  • Als ze van lachen houden, dan is het misschien leuk om ze naar een cabaretier te laten gaan.
  • Zijn ze al eens in Volendam geweest? Daar kun je ze natuurlijk heen sturen.

Kijk trouwens ook even op diverse kortingssites zoals Groupon. Vaak hebben ze daar erg leuke uitjes staan.

Tip: Wat je kunt doen om het cadeau écht af te maken, is om aan te bieden dat je ze brengt en ophaalt. Dat is niet alleen heel relaxed, maar ook heel gezellig en zo geniet je zelf ook nog een beetje mee.

40 jaar getrouwd cadeau ideeen – creatieve cadeau’s

Ben je creatief en vind je het leuk om iets heel persoonlijks te kunnen geven als 40 jaar getrouwd cadeau ideeen heb je dan vast genoeg. Maar als je iets minder crea bea bent, maar wel iets persoonlijks wilt geven en bereid bent er wat tijd in te geven, bij deze wat tips.

De film van hun huwelijk
Als je goed met de computer overweg kunt zou een tek cadeau kunnen zijn om een persoonlijke film te maken. Vooraf vraag je aan alle belangrijke mensen uit het leven van het stel om in maximaal 2 minuten iets leuks over ze te vertellen. Bijvoorbeeld een leuke anekdote, gebeurtenis of lachwekkende situatie.
Monteer dit in elkaar en wissel de fragmenten af met leuke foto’s.

Als er mensen wegens ziekte of verblijf in het buitenland niet bij het festijn aanwezig kunnen zijn, dan zijn ze er toch een beetje bij!

PC Tip: Gebruik Camtasia om de video in elkaar te zetten.

Fotofilm van het stel40 jaar huwelijk cadeau ideeen
Als je veel foto’s hebt van het stel of er via via aan kunt komen, dan kun je een paar uurtjes steken in een toffe fotocollage film. Met gratis programma’s (althans gratis trials) als Stupeflix of Animoto kost het niet veel tijd om een leuke foto show te maken. Als je er wat persoonlijke en swingende muziek bij zet dan maak je het helemaal af!

Per 3 minuten heb je ongeveer 40 foto’s nodig, afhankelijk hoe snel je alles laat doorlopen.

Maak een fotocollage
Een traditionele fotocollage is natuurlijk ook te gek, die krijgt dan een mooi plekje in het huis. Koop een mooie fotolijst en laat wat foto’s afdrukken voor zover je ze nog niet hebt liggen. Wat leuk kan zijn is om ook trouwfoto’s, een akte van het huwelijk of een foto van hun huissleutels toe te voegen. Dat geeft het een leuk grappig tintje.

Lekker samen zijn…

Als je ze vooral even lekker samen wilt laten genieten kun je denken aan de volgende 40 jaar getrouwd cadeau ideeen:

  • Geef ze een high tea cadeau
  • Organiseer een dag of een weekendje SPA
  • Stuur ze naar een professionele massagesalon
  • Een ballonvaart is een mooie belevenis die iedereen tenminste 1 keer in zijn leven moet hebben meegemaakt.

En… ben je geïnspireerd door deze 40 jaar getrouwd cadeau ideeen? Ik hoop dat het je gaat lukken. Veel plezier op het 40 jarig huwelijksfeest!

Klik hier voor meer cadeau ideeen –> cadeau 40 jaar getrouwd

(Visited 9.348 times, 1 visits today)