Category Archives: 60 jaar getrouwd

60 jaar getrouwd verdient een felicitatie

60 jarig huwelijkStellen die 60 jaar getrouwd zijn, zetten een fantastische prestatie neer! Velen in de omgeving van het echtpaar dat een 60 jarig huwelijk haalt, zal hier met bewondering over spreken of nadenken. Dus… als iemand in je omgeving binnenkort 60 jaar getrouwd is, zet ze dan in het zonnetje! Op deze site vind je inspiratie en tips om dit te vieren.

Ik ben Sander, de maker van deze website. Naast feestjes organiseren, houd ik ervan om websites te bouwen. Ik heb informatie gebundeld en verzameld die van pas kan komen bij een 60 jarig huwelijksfeest.

Een 60 jarig huwelijk wordt ook wel het Diamant huwelijk genoemd. Je vindt hier informatie over

De een viert zo’n gelegenheid groots, de ander doet het liever rustig aan. Een 60 jarig huwelijk kan op verschillende manieren gevierd worden, maar het ligt aan het stel dat 60 jaar getrouwd is, hoe de invulling gedaan moet worden. Organiseer jij het feest, luister dan vooral goed naar hun wensen.

60 jaar getrouwd, een feestelijk gebeuren

Allereerst, 60 jaar getrouwd is echt heel lang. Meer dan een halve eeuw. Maar liefst 720 maanden!

Dat is een fantastische prestatie en hij wordt niet voor niets het “diamanten huwelijk” genoemd. Als je je bedenkt dat zo’n 40% van de stellen tegenwoordig weer uit elkaar gaat, en dat er bovendien steeds minder mensen trouwen, dan mag iedereen best trots zijn.

Gaan we een 60 jaar getrouwd feestje vieren?60 jaar getrouwd

Iedereen moet zelf weten wat hij of zij wil. Stellen die 25 of 40 jaar getrouwd zijn vieren dit meestal wel, maar op geheel andere wijze dan stellen die hun 50 of 60 jarig jubileum vieren. Daar waar men op iets jongere leeftijd vaak wat uitbundiger uitpakt, vieren mensen hun vijftigste huwelijksdag of zestigjarige huwelijk meestal minder uitbundig. Denk aan een reisje, een weekendje weg met de familie of een uitgebreid etentje.

Veel plezier op de mooie dag dat jij of iemand in je omgeving 60 jaar getrouwd is!

Lees verder over het 60 jaar getrouwd diamanten huwelijk

Order By