60 jaar getrouwd kaartenJullie zijn alweer haast 60 jaar getrouwd. Reden voor een feestje? Misschien wordt het juist een rustig etentje, of een gezellige bijeenkomst op een leuke locatie. Het begint allemaal met een inventarisatie wie er zoal mag en kan komen. De volgende stap is het versturen van een 60 jaar getrouwd uitnodiging kaart.

Om je te helpen vind je hier voorbeeld teksten voor een leuke uitnodigingskaart voor het 60 jarig huwelijk. Met een leuke kaart wordt de toon en sfeer van het feest direct ingezet!

60 jaar getrouwd uitnodiging

Je kunt de uitnodigingskaart voor het 60 jarig huwelijk natuurlijk op meerdere manieren sturen. Er zijn talloze  uitnodigingskaarten voor als je 60 jaar getrouwd bent, en dan moet je ook nog een leuk stukje tekst verzinnen.

Onderaan deze pagina staan 3 voorbeeld uitnodigingsteksten voor 60 jaar getrouwd uitnodigingen.

60 jaar getrouwd uitnodigingskaarten

Veel mensen vinden een gewone echte uitnodiging toch het leukste. Wat ik zelf een erg mooi voordeel vind van zo’n kaart, is dat hij in veel woonkamers bij de mensen thuis zichtbaar zal zijn. Op de eettafel, of vastgeprikt aan het prikbord in de gang. Of misschien juist op een kaartenrek. Zo begint het feestje al een klein beetje bij je gasten thuis. Elke dag worden ze er even aan herinnerd. Leuk toch!60 jaar getrouwd uitnodiging

Het is wel een klusje om de adressen van iedereen te verzamelen. Maar het telefoonboek helpt daar natuurlijk bij.

Zelf verstuur ik mijn kaarten de laatste tijd telkens met Greetz. Die hebben een enorm aanbod van allemaal mooie kaarten die je op de computer kunt selecteren, tekst kunt toevoegen en kunt laten versturen. Het is regelmatig nog goedkoper dan een echte kaart met postzegel kopen, en de bezorging is supersnel. Maar je kunt ook vandaag een verzending inplannen, voor een later moment. Handig!

Bekijk hier de 60 jaar getrouwd uitnodigingskaarten van Greetz

Telefoontje
Naast het versturen van een kaart, kun je de gasten persoonlijk opbellen om ze uit te nodigen. Dat is ook erg leuk en is een mooie gelegenheid om even bij te praten.

Je kunt natuurlijk ook het telefoontje aanvullen met alsnog een kaart, zodat je gast zijn agenda er niet meteen bij hoeft te pakken. Helemaal bij mensen die je lange tijd niet hebt gezien wordt dit gewaardeerd.

Kaart
Een traditionele 60 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je kopen in elk winkelcentrum. Maar het nadeel daarvan vind ik dat de keuze toch niet heel uitgebreid is. Online is er behoorlijk wat aanbod, kijk bijvoorbeeld eens bij Greetz.nl (zie hierboven).

Foto
Je kunt ook een foto als kaart gebruiken. Misschien heb je nog wel een foto van de trouwdag van 60 jaar geleden? Dat is natuurlijk wel bijzonder om daar een kopie van te sturen.

Laat in dat geval gewoon je mooiste foto van jullie samen afdrukken en verwerk er wat tekst op. Als je die kaart verstuurt dan heb je een uitnodiging die heel persoonlijk is. Dat is leuk, want het draait toch om jullie!

Mailtje met foto of videoboodschap
Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar de hele groep. Dat doet tegenwoordig bijna iedereen. Het is praktisch, maar niet heel bijzonder – al staat het je natuurlijk vrij om lekker praktisch te zijn. Misschien kun je de hulp van iemand hierbij inschakelen als het internet nog wat ingewikkeld is voor jezelf, of voor de gasten. Daar hoef je je echt niet voor te schamen.60 jaar getrouwd uitnoding tekst

Om een mailtje nog meer style te geven kun je misschien een mooie foto van jullie samen toevoegen. Of wat dacht je van een heuse videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Als je handig bent met een videobewerkingprogramma dan kun je er echt wat van maken, bijvoorbeeld met wat oude beelden en leuke muziek erachter.

60 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Hieronder heb ik wat 60 jaar getrouwd voorbeeld uitnodiging met tekst opgeschreven. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor uitnodigingskaart je gebruikt, deze tekst mag je van mij zo gebruiken.

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 60 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 60 jaar getrouwd

[DATUM] is het al zover. Het is dan 60 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf [tijdstip]!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 60 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 60 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Al deze teksten kun je natuurlijk ook gebruiken als je een kaartje via Greetz verstuurt!

(Visited 4.519 times, 1 visits today)