40 jaar getrouwd uitnodigingskaartHier vindt je tips voor als je 40 jaar getrouwd bent, en een uitnodiging wilt versturen voor het feest dat je geeft. Het feestje begint eigenlijk letterlijk bij de uitnodiging. Dus als je wat leuks en origineels wilt sturen, dan zit je op de juiste pagina.

 

 

40 jaar getrouwd uitnodiging

Er zijn meerdere manieren waarop je de uitnodiging vorm kunt geven voor je 40 jarige huwelijk. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kaarten en uitnodigingen die je kunt versturen.

Uitnodigingskaarten
De meeste mensen vinden het leuk om een echte uitnodigingskaart te ontvangen via de post. Leuk van een kaart via de post is dat de kaart vaak op een zichtbare plek komt te liggen. Daardoor creëer je een stukje bewustwording van het feestje dat eraan komt. Leuk!40 jaar getrouwd uitnodigingskaarten

Om de kaarten te versturen heb je vanzelfsprekend wel alle adressen nodig. Je kunt de kaarten zelf schrijven, maar een tip die ik voor je heb is om de kaarten te versturen via Greetz.nl. Die hebben een enorm aanbod van mooie kaarten die je op je eigen pc kunt selecteren. Je kunt zelf een tekst schrijven en toevoegen, zelfs in handschrift stijl. Duurder is het versturen via Greetz zeker niet, in sommige gevallen zelfs voordeliger.

Je kunt hier de 40 jaar getrouwd uitnodigingskaarten bekijken van Greetz

Uitnodigen over de telefoon
De meest persoonlijke manier van uitnodigen is via de telefoon. Het is leuk om even bij te praten met je vrienden en familie, en het misschien alvast over het feest te hebben. Mensen vinden het leuk om zo’n telefoontje te krijgen, en er is direct gelegenheid om te vragen of er nog speciale cadeauwensen zijn. (bereid je daar dus op voor!)

Een echte kaart of email sturen na je telefoonrondje zorgt ervoor dat iedereen alles netjes in zijn of haar agenda kan zetten.

Kaart
Een kaart voor je 40 jarig huwelijk kun je sommige winkels die kaarten koopt wel vinden, maar zeker niet in alle. Als ze al iets hebben, dan is het maar de vraag of het specifiek voor een 40 jaar getrouwd uitnodiging is.

Bij Greetz.nl (zie hierboven) heb je wat dat betreft een uitgebreide keus, en kan ik zeker aanbevelen.

Foto
Een alternatief om een kaart te maken is om een foto te gebruiken. Dat is erg persoonlijk en met een fotobewerkingsprogramma kun je er natuurlijk nog leuke tekst op kwijt ook.

Mail met foto of videoboodschap
Als je een foto (of video) wilt gebruiken maar als je geen zin hebt om dat allemaal te (laten) printen, dan kun je een mailtje sturen naar de hele groep met een foto als attachment. Dan heb je het persoonlijke van de foto, en het goedkope en snelle van mailen.

40 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Wellicht ben je hier juist omdat je een beetje hulp nodig hebt bij het opstellen van de tekst voor de uitnodigingskaart. Vandaar dat hier voorbeeldteksten voor de 40 jaar getrouwd uitnodiging zijn verzameld. Je mag de teksten zonder problemen gebruiken. Maak er een mooie dag van!

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 40 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Wellicht vind je de volgende voorbeeld uitnodiging leuk:

[DATUM] is het al zover. Het is dan 40 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur!

Tot dan!

[namen]

Of de volgende voorbeeld uitnodigingstekst

Op [datum] zijn [jullie namen] 40 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

(Visited 3.170 times, 1 visits today)