uitnodiging 5 jaar getrouwd kaart Het feit dat je op deze pagina bent uitgekomen is heel goed nieuws! Bijna 5 jaar getrouwd… en organiseer je feestje? Een uitnodiging versturen is waar alles mee begint. Maak van je 5 jaar getrouwd uitnodiging iets bijzonders, denk er in ieder geval vast over na hoe je het wilt aanpakken.

Gaat het een spektakel worden, of kies je juist voor een wat kleinschalig feestje? Misschien een etentje of een uitje ergens heen met een select gezelschap.

5 jaar getrouwd uitnodiging

Anno 2014 zijn er talloze mogelijkheden hoe je je vrienden, familie en anderen kunt uitnodigen voor je 5 jarige huwelijk. Dat kan op eigentijdse manier, maar ook op een traditionele manier.

Ben je juist op zoek naar een 5 jaar getrouwd uitnodiging tekst voorbeeld, scroll dan naar onderen, daar vind je 3 voorbeelden die je kunt gebruiken als basis.

5 jaar getrouwd uitnodigingskaarten

De meest gangbare vorm om mensen uit te nodigen voor een huwelijksjubileum is nog steeds de traditionele kaart. Maar er zijn wel nieuwe mogelijkheden bijgekomen hoe je deze kunt versturen.

Zelf ben ik ook fan van het versturen van een echte kaart. Het feestje begint5 jaar getrouwd uitnodiging tekst al bij het zien van de kaart op de keukentafel, en je gasten worden er misschien wel elke dag aan herinnerd!

Je moet de thuisadressen opzoeken, maar daar kun je natuurlijk het telefoonboek goed bij gebruiken.
Zelf verstuur ik mijn kaarten de laatste tijd telkens met Greetz.nl. Daar vind je een mooi aanbod van kaarten die je op de computer kunt selecteren. Je kunt zelf een tekst schrijven (of de tekst van hieronder kopieren) en de kaarten versturen. Dat kan zelfs ingepland worden voor in de toekomst. Ik heb Greetz al vaak gebruikt en het is tot nu toe altijd goed gegaan.

Bekijk anders hier eens de 5 jaar getrouwd uitnodigingskaarten van Greetz

Je kunt bij Greetz ook een eigen foto uploaden op sommige kaarten 🙂

Telefoontje
Je gasten bellen om bij te praten en ze tegelijkertijd uit te nodigen voor je 5 jarig huwelijksfeest is natuurlijk ook erg leuk. Je kunt dit ook aanvullen met het sturen van een kaartje, zodat ze de datum ook nog eens zwart op wit hebben.

Kaart
Een traditionele 5 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je kopen in diverse winkels zoals de AKO en Primera. Maar het nadeel daarvan vind ik dat de keuze minder uitgebreid is dan online. Wellicht is Greetz.nl een betere optie (zie hierboven).

Foto
Je kunt ook een foto als kaart gebruiken. Laat in dat geval gewoon je mooiste foto van jullie samen afdrukken en verwerk er wat tekst op. Als je die kaart verstuurt dan heb je een uitnodiging die heel persoonlijk is. Dat is leuk, want het draait toch om jullie!

Mailtje met foto of videoboodschap
Wil je er echt iets hips van maken? Duik dan achter je computer en ga eens los met programma’s als Photoshop, Camtasia of iMovie (Mac).

Wat dacht je van een videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Dat kun je zelfs persoonlijk met hun naam doen, je hoeft de hoofdboodschap maar 1 keer in te spreken en die hergebruik je telkens… Als je creatief en handig bent met de computer dan kan het gelijk de toon zetten voor het feest, denk bijvoorbeeld aan  oude beelden en leuke muziek erachter.

5 jaar getrouwd uitnodiging tekst

5 jaar getrouwd uitnodigingDe teksten hieronder kun je gebruiken voor de uitnodiging 5 jaar getrouwd kaart of eventueel mailtje. Uiteraard vul je jullie gegevens in bij de delen tussen haakjes. Succes met het schrijven van je 5 jaar getrouwd uitnodiging tekst!

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 5 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 5 jaar getrouwd

[DATUM] is het al zover. Het is dan 5 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf [tijdstip]!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 5 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 5 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Je mag deze teksten ook kopiëren en plakken als je een kaartje via Greetz verstuurt!

(Visited 1.605 times, 1 visits today)