12,5-jaar-getrouwd-uitnodigingZijn jullie binnenkort 12,5 jaar getrouwd en is het plan om mensen uit te nodigen? Een 12,5 jaar huwelijk uitnodiging versturen is dan een van de dingen die je zal moeten regelen. De uitnodiging is in feite de start van het feest, en de voorpret kan beginnen. Op deze pagina heb ik wat ideeën hoe je een 12,5 jaar getrouwd uitnodiging tekst opstelt en een leuke kaart kunt versturen.

12,5 jaar getrouwd uitnodiging kaart

Natuurlijk kun je op talloze wijzen een uitnodiging voor je 12,5 jarig huwelijk maken en versturen. Onderaan dit artikel vind je drie voorbeeldteksten voor een 12,5 jarige huwelijks uitnodiging. Hieronder heb ik opgesomd hoe je je gasten op een leuke manier kunt uitnodiging.

12,5 jaar getrouwd uitnodigingskaarten
Veel mensen vinden een gewone uitnodigingskaart voor het feestje het meest praktische. Niet te veel poespas, gewoon uitnodiging en van het feestje maken ze dan wel wat bijzonders. Maar misschien heb jij wel het gevoel dat je meteen met de kaart de toon wilt zetten. Uiteindelijk belandt jullie 12,5 jaar getrouwd uitnodigingskaart wel voor een poos op iemands kaartenrek, de tafel of op de schouw. Wat voor indruk wil je voor het feestje wekken?

Zelf verstuur ik mijn kaarten tegenwoordig met Greetz.nl. Wat handig aan Greetz is, is dat je niets fysieks hoeft te doen, alles gaat namelijk digitaal. Vooral handig als je geen zin hebt om postzegels te kopen. Ze hebben trouwens een flink aanbod van kaarten die je kunt selecteren. De meeste kaarten zijn zelfs goedkoper dan als je ze los zou aanschaffen en op de post zou doen. Ook kun je een afleverdatum in de toekomst selecteren. Handig!

Uiteraard worden de kaarten wel echt bezorgd, via de normale post.

Bekijk hier de 12,5 jaar getrouwd uitnodiging kaarten van Greetz

Uitnodigen per telefoon
Als je geen kaarten wilt versturen, dan kun je je gasten ook persoonlijk opbellen. Dat kost wel veel meer tijd, maar het geeft je de mogelijkheid om even bij te praten.

Een persoonlijke foto
Als je het echt persoonlijk wilt maken dan kun je natuurlijk ook een foto afdrukken en die als kaart versturen. Denk aan een trouwfoto, of een recente leuke foto waar beiden op staan.

Whatsapp groepMisschien niet leuk voor de uitnodiging, maar het kan wel heel praktisch zijn om een subgroep via Whatsapp aan te maken om mensen op de hoogte te houden van alle dingen rond het feestje.

Mailtje aan de hele groep
Je kunt ook een mail sturen naar de hele groep. Het is vooral handig om dat te doen, maar niet heel bijzonder – al staat het je natuurlijk vrij om lekker praktisch te zijn 😉

Om een mailtje nog meer stijl te geven kun je misschien een mooie foto van jullie samen toevoegen. Of wat dacht je van een heuse videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Als je handig bent met een videobewerkingprogramma dan kun je er echt wat van maken, bijvoorbeeld met wat oude beelden en leuke muziek erachter.

Kaart sturen
Een traditionele 12,5 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je kopen in elk winkelcentrum. Maar dan moet de kaart van je keuze er maar net tussenzitten. En hoeveel kaarten hebben ze eigenlijk op voorraad? Je kunt ook kaarten online versturen, bijvoorbeeld via het al eerder genoemde Greetz.nl (zie hierboven).

12,5 jaar getrouwd uitnodiging tekst bedenken

Ok, je hebt besloten hoe je je gasten wilt uitnodigen. Nu sta je voor de volgende uitdaging, wat zet je in de uitnodiging zelf? Ik heb een paar simpele voorbeelden van 12,5 jaar getrouwd uitnodiging teksten voor je verzameld. Hopelijk heb je er iets aan.

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 12,5 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

[DATUM] is het al zover. Het is dan 12,5 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf [tijdstip]!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 12,5 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 12,5 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Je kunt deze uitnodiging teksten ook gebruiken als je besluit om je uitnodiging via Greetz te versturen.

(Visited 1.132 times, 1 visits today)