Cadeau 1 jaar getrouwdDie eerste mijlpaal, de eerste  keer je trouwdag vieren is natuurlijk een enorm romantisch hoogtepunt. Behalve een etentje of misschien wel een buitenlandse trip vraagt dit ook om een mooi en bijzonder cadeau voor jullie eerste huwelijksdag. Geef je een cadeau voor 1 jaar getrouwd zijn? Het leukst is om er een creatieve en persoonlijke twist aan te geven.

 

Het geschreven woord: traditioneel cadeau 1 jaar getrouwd

Eigenlijk wordt 1 jaar getrouwd de papieren bruiloft genoemd, dus geef je idealiter een cadeau van papier.

Tip 1: Het is natuurlijk enorm romantisch om de strijd aan te gaan met het witte vel papier en een prachtige liefdesbrief cadeau te doen aan je man of vrouw. Een handgeschreven liefdesverklaring maakt veel indruk op je man of vrouw en tegelijkertijd sta jij zelf ook weer even stil bij de meest bijzondere persoon in je leven.

Tip 2: Schrijf geheel op eigen wijze jullie trouwgeloften aan elkaar en lijst deze in. Koop bij een knutselwinkel mooi papier om op te schrijven. Houd je deze liever privé, koop dan een lintje, rol het papier op en bewaar het op die manier. Dit cadeau  1 jaar getrouwd is ook erg leuk om over enkele jaren weer terug te kijken met zijn tweeën.

Andere tips cadeau 1 jaar getrouwd

Tip 1: Geef elkaar als cadeau 1 jaar getrouwd een etentje bij het een romantisch restaurant en vergeet niet ver van te voren het beste tafeltje te reserveren. Bij voorkeur een klein tafeltje ergens in een rustige hoek, waar je onder prachtig kaarslicht op kunt gaan in elkaar. Rumoer, te dicht bij andere mensen zitten en haastige bediending is funest.

Tip 2:  Bak een zuurstokroze kwarktaart en maak met halve aardbeien een prachtig hart op de bovenkant. Vergeet vooral niet voor sfeervolle champagne- of wijnglazen en een mooi flesje drank op nogmaals te klinken op 1 jaar getrouwd. Een makkelijk te realiseren cadeau wanneer je 1 jaar getrouwd bent.

Tip 3: Maak een mooi digitaal fotoalbum met jullie eerste jaar als een getrouwd stel in vogelvlucht. Op deze manier combineer je mooie herinneringen met een cadeau 1 jaar getrouwd. Stedentripjes, genieten van het eerste lentezonnetje, de beste foto’s van de huwelijksreis, eten met vrienden bij jullie thuis, het mag er allemaal in!

Tip 4: Een duur cadeau 1 jaar getrouwd – maar zeer stijlvol  – is een gegraveerd horloge. Laat deze graveren met de datum waarop jullie getrouwd zijn, jullie beide namen met een hartje ertussen of een poëtische leus. Laat je inspireren door grote namen zoals Shakespeare, Lord Byron, Keats of andere romantici.

Tip 5: Neem je partner mee op date! Mocht je inspiratie nodig hebben, bekijk dan deze lijst eens met maarliefst 200 date ideeën.

Tip 6: Houdt het stel van een borreltje? Dan kun je ze wat leuke drinkopoly opdrachten of kaarten geven voor een avondje vol speelplezier

Het belangrijkste cadeau 1 jaar getrouwd…

… dat zijn jullie met zijn tweeën. Uiteindelijk doet het er niet toe of je dit groots viert, romantische dichters aanhaalt of alleen een flesje champagne in huis haalt. Bedenk  wat je voor moois hebt met elkaar en laat zien dat je de ander niet zomaar voor lief neemt. Terwijl in jullie drukke bestaan de tijd vliegt, kun je samen de tijd even stil laten staan!

1 jaar getrouwd cadeau uitzoeken

Een 1 jaar getrouwd cadeau uitzoeken vinden veel mensen niet eenvoudig om uit te zoeken. Je wilt natuurlijk graag iets persoonlijks geven. Een cadeau voor een verjaardag uitzoeken is al lastig, nu is de uitdaging om een leuk cadeau te kiezen voor twee personen die 1 jaar getrouwd zijn!

1 jaar getrouwd cadeau Scrol verder naar beneden voor de cadeau ideeen, maar eerst even de basis doornemen voor het uitzoeken van een cadeau voor het stel dat het 1 jarig huwelijk gaat vieren.

Inspiratie 1 jaar getrouwd cadeau

Allereerst moet je jezelf afvragen; waar wordt het stel nu echt blij van? In het algemeen stellen mensen het extra op prijs als blijkt dat er behalve geld, ook duidelijk energie in het cadeau gestopt is.

1. Maak ik ze het meest blij met een mooie herinnering, die ze bijvoorbeeld ergens in huis kunnen plaatsen?

2. Hebben ze een bepaald product nodig, sparen ze ergens voor?

3. Of stellen ze het misschien wel het meest op prijs als we samen iets leuks gaan doen?

4. Misschien willen ze op de dag zelf juist iets ontzettend leuks doen, en moet dat juist het cadeau zijn?

5. Ben je goed met je handen? Dan is het misschien een idee is om echt iets voor ze te maken. Iets van hout, een lied, iets breien, iets lassen, iets met foto’s, een film op de computer… noem het maar op – je weet zelf het beste wat er haalbaar is. Natuurlijk kun je dit ook combineren met een cadeau.

Een cadeaubon is natuurlijk ook een optie, al kunnen die verlopen. Inmiddels zijn de meeste cadeaubonnen wel 2 jaar geldig. Check anders hier de geldigheidsduur van de cadeaubon.


Geef een sieraad cadeau

cadeaus 40 jaar getrouwd

Geef je liever een mooie sieraad als cadeau? Kijk dan eens op Aliexpress. Dat is een Chinese site, en je kunt er werkelijk alles vinden. De kwaliteit is vaak goed, aan de hand van de reviews kun je vaak zien of andere klanten tevreden waren.

bekijken-knop

Let op! De bezorgtijd bij Aliexpress is tussen de 10 en 30 dagen.

Persoonlijke 1 jaar getrouwd cadeaus

Een persoonlijk cadeau wordt vaak extra op prijs gesteld. En heel duur hoeft dat niet te worden. Hieronder wat inspiratie.

1 jaar getrouwd cadeau wijn

Voor 23,95 bestel je deze wijnflessen met 2 leuke foto’s die je zelf kunt uploaden.

bekijken-knop

Via de bestelomgeving kun je dit cadeau personaliseren. Allereerst geef je aan hoe het cadeau verpakt moet worden, vervolgens kun je een foto en tekst toevoegen.


 

wijnglazen

Je kunt als bijpassend cadeau ook perfect deze mooie wijnglazen met persoonlijke tekst, bijvoorbeeld de namen en “1 jaar getrouwd cadeau” cadeau doen.

bekijken-knop

 

Dit is echt een topcadeau!

Oh, ze hebben trouwens ook andere type glazen, zoals champagneglazen.


1 jarig huwelijk tegel cadeau

Is het stel niet bepaald een wijnliefhebber, ga dan voor een heerlijke chocola! Kost 19,95 voor een flink stuk.

bekijken-knop

Breng je liefde tot uitdrukking en geef een romantisch chocolade hart met foto cadeau! Op de site bij Yoursurprise kun je het cadeau personaliseren.


1 jarig huwelijk tegel cadeau

25 jarig huwelijk cadeau

 

Een gepersonaliseerde tegel is ook heel leuk om te geven met een leuke gezinsfoto, of juist een huwelijksfoto van het stel.

bekijken-knop

Kost 11,95 en een beetje creativiteit!


 

bedrukt kussen cadeau

Je kunt ze ook een mooi gepersonaliseerd kussen cadeau doen. Hoe lekker is het daarop wakker worden!

Ze hebben diverse type kussenbedrukkingen en het gaat je tussen de 14 en 40 euro kosten.

bekijken-knop


hoesje cadeau

Ook leuk is een telefoonhoesje cadeau doen met een foto van het stel. Kan al vanaf 14,95

bekijken-knop

Uitjes & Weekendjes weg als cadeau


Schermafbeelding 2015-04-10 om 17.20.02

Stuur ze anders eens naar een romantisch hotel, waarom niet! Een echt romantisch hotel heeft net dat beetje extra dat ze zo hebben verdiend met dit jubileum.

bekijken-knop


 

romantisch 1 jaar getrouwd cadeau

Zijn het liefhebbers van SPA resorts? Lekker naar de sauna, turks stoombad en massages? Een echt verwen weekend kan natuurlijk perfect in een SPA hotel.

bekijken-knop

Cadeau voor je beste vriendin

Misschien is degene die het jubileum viert wel een hele goede vriendin! Lees dan de tips in het artikel: cadeau beste vriendin.

(Visited 13.153 times, 1 visits today)