1 jaar getrouwd kaart uitnodigingBen je zelf binnenkort 1 jaar getrouwd, of is iemand die je kent binnenkort 1 jaar getrouwd en wil je een kaart sturen? Een 1 jaar getrouwd kaart wordt pas echt leuk als je er iets bijzonders van maakt, en aandacht besteed aan de tekst.

Ga je een feest organiseren, dan is een bijzondere uitnodiging versturen ook leuker dan een simpel emailtje of Whatsappje. Zeker als je echt wat energie in het feestje wilt gaan steken, zou ik het bijzondere al laten starten bij de uitnodiging.

1 jaar getrouwd kaart uitnodiging

Ga je een uitnodiging maken, dan is het slim om vooraf na te denken hoe je je vrienden, collega’s en familie zou willen uitnodigen, en met wat voor 1 jaar getrouwd kaart.

1 jaar getrouwd uitnodigingskaarten
De traditionele manier vinden veel mensen toch het leukst; het ontvangen van een uitnodigingskaart voor het eerste huwelijksjaar. Het voordeel van een kaart is dat hij in de meeste interieuren bij de mensen thuis een eigen plekje krijgt. Op de tafel, op het prikbord in de gang of op het kaartenrek. Zo begint het feestje al te leven in de hoofden van je gasten. Ze zullen zich daardoor ook sneller bezig gaan houden met hun outfit, de cadeau’s etc…

Denk er wel aan dat je eenieders adres nodig hebt!

Zelf verstuur ik de laatste tijd mijn uitnodigingen en andere kaarten met Greetz.nl. Die hebben erg veel mooie kaarten die je op de computer kunt selecteren, tekst kunt toevoegen en kunt laten versturen. Erg persoonlijk en je kunt ook zelfs een foto uploaden. Vaak is het zelfs goedkoper dan een echte kaart met postzegel kopen, en de bezorging is erg snel en je kunt ook de gewenste bezorgdatum instellen, ook al ligt die ver in de toekomst. Ideaal.

Bekijk hier de 1 jaar getrouwd uitnodigingskaarten van Greetz

Telefoontje
Je kunt ook al je contacten bellen. Dat is gelijk een mooie gelegenheid om even bij te praten. Je kunt natuurlijk ook het telefoontje aanvullen met alsnog een kaart, zodat je gast zijn agenda er niet meteen bij hoeft te pakken. Dit is een nog persoonlijkere aanpak.

Kaart
Een gewone traditionele 1 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je natuurlijk kopen in elk winkelcentrum. Nadeel vind ik altijd dat je beperkt wordt door het aanbod wat er op dat moment is, terwijl je bij Greetz.nl (zie hierboven) veel meer keus hebt.

Foto
Je kunt ook een foto als kaart gebruiken. Laat in dat geval gewoon je mooiste foto van jullie samen afdrukken en verwerk er wat tekst op. Als je die kaart verstuurt dan heb je een uitnodiging die heel persoonlijk is.

Mailtje met foto of videoboodschap
Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar de hele groep. Dat doet tegenwoordig bijna iedereen, of er wordt een whatsapp groep aangemaakt, of een Facebook groep.

Om een mailtje nog meer style te geven kun je een foto van jullie samen toevoegen. Of wat dacht je van een videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Als je handig bent met een programma als iMove of Adobe dan kun je er echt wat van maken, bijvoorbeeld met wat oude beelden, oude foto’s en leuke muziek erachter.

Ook leuk is een bericht met humor voor bij een verjaardag.

1 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Hieronder zie je een 1 jaar getrouwd kaart uitnodiging voorbeeld met tekst. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor uitnodigingskaart je gebruikt, deze tekst kun je overal kwijt.

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 1 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 50 jaar getrouwd

 Op [DATUM] is het al zover. Het is dan precies 1 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 1 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 1 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Al deze teksten kun je natuurlijk ook gebruiken als je een kaartje via Greetz verstuurt!

1 jaar getrouwd kaart ter felicitatie

Wil je je vrienden, familie of collega juist een kaart sturen omdat ze 1 jaar getrouwd zijn? Dan raad ik je ook aan om eens op Greetz.nl te kijken. Het aanbod is enorm!

 Een jaar geleden, om precies te zijn op [DATUM] vierden wij samen met jullie een ontzettend leuk feestje!

Het passeren van jullie eenjarige huwelijk willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Van harte gefeliciteerd met jullie eerste jubileum.

Tot snel hopelijk!

[namen]

(Visited 2.345 times, 1 visits today)