Als je op zoek bent naar 50 jaar getrouwd cadeau ideeen dan zit je hier goed. Het kan erg lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken voor een stel dat het gouden huwelijk behaalt. Daarom heb ik hier een overzicht gemaakt van leuke cadeau’s. Van rustige uitjes, tot leuke cadeautjes die herinneringen oproepen.

De lijst met 50 jaar getrouwd cadeau ideeen

Voordat je naar de winkelstraat rent, bedenk je dat online iets bestellen ook heel goed kan. Tegenwoordig is er echt bijna alles te koop. Het enige verschil met door een winkel lopen is dat het lastiger is om echt geïnspireerd te worden.

Zelf ben ik altijd de grootste fan van het geven van een ervaring. Tenzij het stel dat 50 jaar getrouwd is echt iets nodig heeft. Maar een product kan ook draaien om een ervaring. Denk bijvoordeeld aan foto cadeau’s. Hieronder staan de 50 jaar getrouwd cadeau ideeen:

 • Een gepersonaliseerd cadeau kun je leuk maken op deze site
 • Een uitje naar een pretpark met de kleinkinderen, zoals madurodam
 • Een dierentuin bezoeken met de kleinkinderen is ook leuk. En vergeet de Apenheul niet.
 • Is er een museum waar ze nog nooit zijn geweest maar wel de moeite waard is, geef dan een vrijkaart cadeau
 • Opera’s, concerten of een andere mooie voorstelling in de stadsschouwburg doen het vaak goed
 • Als ze van humor houden en een cabaretier leuk vinden, dan kun je ze daarheen laten gaan.
 • Er zijn hartstikke veel bijzondere plekken in Nederland. Volendam, Palijs op de dam (of ’t loo), de Zaanse Schans etc.

Je vind op deze pagina nog meer 50 jaar getrouwd cadeaus.

Tip voor als je niet zelf mee gaat: Een ophaal- en brengservice op de dag van het uitje maakt het nog leuker om het cadeau te geven.

Leuke cadeau’s zonder poespas

 • Je zou een iPad of andere tablet cadeau kunnen doen. Misschien is dat wel een mooie eerste stap om meer met digitaal te doen.
 • Accessoires voor in huis
 • Een mooi fotoboek van de stad waar ze wonen, vandaan komen of graag komen

50 jaar getrouwd cadeau met creatieve aard

Hoe persoonlijker een cadeau, hoe leuker. Dat vinden veel mensen tenminste en vinden het leuk om zelf de mouwen op te stropen om echt iets moois te maken. Bij deze wat 50 jaar getrouwd cadeau tips met creatieve aard.

Overigens is het ook leuk om een lied te schrijven, daarover lees je meer op deze pagina.

Een persoonlijke film
Een persoonlijke film bestaat uit korte interviews met alle mensen in het leven van het stel dat hun 50 jarig huwelijk viert. Iedereen vertelt ze in +-1 minuut een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld hun meest bijzondere herinnering samen, een leuke anekdote of een wens voor de toekomst.
Als je handig bent met de computer dan kun je dit in elkaar monteren, afgewisseld met foto’s en misschien muziek.
Leuk bijkomend feit is dat mensen die in het buitenland wonen of ernstig ziek zijn, er zo alsnog een beetje bij kunnen zijn.
PC Tip: Gebruik Camtasia om de video in elkaar te zetten.

Fotofilm van het stel
Je moet wel over een rijke fotocollectie van het stel beschikken (of er via een truc aan kunnen komen), maar een mooie fotofilm zal zeer gewaardeerd worden. Met programma’s (althans gratis trials) als Stupeflix of Animoto kost het niet veel tijd om een leuke foto show te maken. Als je er wat persoonlijke en swingende muziek bij zet dan maak je het helemaal af!
Per 3 minuten heb je ongeveer 50 foto’s nodig, afhankelijk hoe snel je alles laat doorlopen.

De fotocollage
Het maken van een traditionele fotocollage is ook leuk. Qua kosten valt het ook mee, je moet het wel even goed plannen. Koop een mooie fotolijst en laat wat foto’s afdrukken voor zover je ze nog niet hebt liggen. Wat leuk kan zijn is om ook trouwfoto’s, een akte van het huwelijk of een foto van hun huissleutels toe te voegen. Dat geeft het een leuk grappig tintje.

Heb je nog meer inspiratie nodig bekijk dan deze pagina over 50 jaar getrouwd cadeau.

Cadeau’s waardoor ze lekker samen kunnen zijn

Als je ze vooral even lekker samen wilt laten genieten kun je denken aan de volgende 50 jaar getrouwd cadeau ideeen:

 • Geef ze een high tea cadeau
 • Organiseer een dag of een weekendje SPA
 • Stuur ze naar een professionele massagesalon
 • Een ballonvaart is een mooie belevenis die iedereen tenminste 1 keer in zijn leven moet hebben meegemaakt.

Hopelijk heb je iets aan deze 50 jaar getrouwd cadeau ideeen. Het gaat je vast lukken iets leuks te bedenken. Je kunt in elk geval alle kanten op nu, van actief tot product tot iets passiefs of echt gezelligs. Veel plezier op het 50 jarig huwelijksfeest!

(Visited 38.020 times, 1 visits today)