30 jaar getrouwd versieringZoek je versiering voor een echtpaar dat 30 jaar getrouwd is of ben je zelf 30 jaar getrouwd? Dan vind je hieronder veel informatie en inspiratie om er een leuke dag van te maken.

30 jaar getrouwd versiering voor thuis

Het lijkt moeilijk, maar versiering voor een 30 jaar getrouw is met een beetje creativiteit erg makkelijk. Het leukste is vaak om iets te doen met mooie foto’s of films van het echtpaar. Lees verder voor ideeën.

Foto ideeën
Druk een paar gekke of leuke foto’s van het echtpaar af, bijvoorbeeld van elk jaar en hang die op. Je kunt ook een foto op linnen laten zetten, de huwelijksfoto kan daarvoor een leuke zijn.

Ballonnen
Bij een echt feest horen ballonnen. En bij een 30 jarig huwelijk, hang je die op in trossen van 30.

Slingers
Natuurlijk kun je gewone slingers ophangen, maar een gefeliciteerd slinger of iets leuks van de feestshop zorgt voor een speciaal gevoel.

Foto’s en films
Programma’s als Photo2DVD, Animoto of Stupeflix, kun je gebruiken om van een fotoserie een mooie film te maken. Je kunt die vervolgens laten zien op de televisie.

Maak je liever een film met bewegende beelden, dan kun je het beste Camtasia gebruiken.

Kaarsen en bloemen
Voor een warm en romantisch gevoel, kun je ook kaarsen als versiering gebruiken.
Bloemen werken ook prima als versiering kun je als versiering gebruiken.

Huur feestmateriaal
Bij party(verhuur)centra kun je ook allerlei zaken huren. Zoals een rode loper met paaltjes, verlichting, versiering en allerlei andere leuke attributen.

Houd je je feest in de tuin is het verstandig om een partytent neer te zetten. Ten eerste voor het feestgevoel, ten tweede blijft iedereen droog mocht er een spatje regen vallen.

Misschien is het trouwpak en bruidsjurk nog aanwezig, dit is ook leuk om op te hangen.

Nog meer ideeën bij 30 jaar getrouwd versiering

Voor feestartikelen met het cijfer 30 erop of in, kun je het beste naar een feestwinkel gaan. Die hebben ook vaak leuke en grappige accessoires. Soms vind je van die stopborden, of balonnen met het getal 30 erop.

Vuurwerk
Illegaal is het natuurlijk wel, maar vuurwerk afsteken is ook leuk.
Ga je liever voor legaal, dan kun je voor een wensballon kiezen. Deze was eerst verboden, maar die kunnen er worden gebruikt zonder dat de politie herrie komt schoppen op het feestje…

De hond
Het feest is natuurlijk pas echt compleet als ook de trouwe viervoeter meedoet. Doe eens gek geef de hond een leuk strikje! Er zijn op marktplaats mensen te vinden die truitjes voor honden kunnen breien. Misschien wel met het cijfer 30.

Laten bedrukken
In de winkel zijn servetjes met een hart vorm te koop. Via internet of via een drukkerij is het ook mogelijk op deze te laten bedrukken met je eigen tekst. Ook kun je een t-shirt laten drukken met 30 jaar getrouwd erop. Voor de dames een corsage, dit is natuurlijk voor de dames iets netter. En voor de heren een strikje.

Ik hoop dat je genoeg ideeën hebt voor de versiering voor een 30 jarig huwelijk. Het lijkt lastig, maar zodra je een begin hebt komen meerdere ideeën vanzelf.

Heel veel geluk en plezier met je 30 jarig huwelijksfeest, het gaat zeker lukken.
Veel websites met ideeën voor 30 jaar getrouwd versiering zijn er niet, dus laat ideeën achter op deze website!

(Visited 2.092 times, 1 visits today)