Al 25 jaar getrouwd met je partner? Dat moet absoluut gevierd worden. Wanneer je hierbij denkt aan een groot feest met te veel gasten, te luide muziek en heel veel eten, schrikt dit je misschien af. Maar gelukkig hoeft het ook helemaal niet op die manier te verlopen. Ervoor kiezen om je jubileum enkel te vieren met je dierbaren is vaak een stuk fijner en intiemer. Maar hoe organiseer je dit juist? Houd alvast rekening met de volgende vijf zaken. 

1. Betekenisvolle locatie

In eerste instantie moet een feestlocatie charmant en sfeervol zijn, maar ga je voor een intiem jubileum? Kies dan voor een locatie die zowel voor jou als je partner betekenisvol is. Dit maakt het volledige feest meteen meer karaktervol, en zorgt ervoor dat iedereen er graag aanwezig is. De prachtige setting maakt het de huwelijksfotograaf alvast makkelijker om mooie beelden vast te leggen.

2. Kleinschalige entertainment

Denk na over een rustige en persoonlijke vorm van entertainment die past bij de sfeer van het feest. Dit kan bijvoorbeeld een kleine liveband zijn die je favoriete nummers brengt, of een korte diavoorstelling met zowel mooie als grappige foto’s van jij en je partner.

3. Persoonlijke touch

Voeg ten derde zoveel mogelijk persoonlijke elementen toe aan het feest om een intieme sfeer te creëren. Denk hierbij aan polaroids, jij en je partners’ favoriete gerecht of hapje dat wordt geserveerd, grappige citaten of andere zaken die je relatie symboliseren. Misschien is er wel een bepaalde activiteit waar jullie enorm veel van houden? In dit geval geldt: hoe meer, hoe beter.

4. Hernieuwde geloften

Op een kleiner feest is het een leuk idee om even de tijd te nemen om de geloften van jou en je partner te vernieuwen. Het is het ideale moment om je liefde uit te drukken, en dat omringd door al je dierbaren. Zorg er dan ook voor dat deze goed wordt vastgelegd, bijvoorbeeld door een ingehuurde huwelijksfotograaf uit Gent. Op die manier herbeleef je de mooiste dag van je leven later een klein beetje opnieuw.

5. Gastenlijst

Het is dan wel de laatste tip, maar daarom niet één die minder van belang is: de gastenlijst. Wil je je feest echt in intieme kring houden? Dan is het belangrijk om voldoende te selecteren tussen vrienden, familie en kennissen. Vraag je dus af welke mensen een grote rol spelen in je leven, en welke iets minder.

(Visited 488 times, 1 visits today)