25 jaar getrouwd uitnodigingBijna 25 jaar getrouwd en organiseer je feestje? Een uitnodiging versturen is dan een van de zaken die op je todo lijstje zal staan. Als het een bijzonder feestje gaat worden, besteed dan zeker tijd en aandacht aan de uitnodiging, daarmee wordt de toon van het feest wel een beetje ingezet!

25 jaar getrouwd uitnodiging

Er zijn verschillende manieren hoe je je uitnodiging voor je 25 jarig huwelijk kunt versturen. Je hebt veel verschillende uitnodigingskaarten en over de tekst kun je ook nog even nadenken. Onderaan deze pagina staan 3 voorbeeld uitnodigingsteksten voor 25 jaar getrouwd.

25 jaar getrouwd uitnodigingskaarten
De meesten vinden de traditionele uitnodigingskaart voor het huwelijksjubileum toch het leukst. Een mooie bijkomstigheid van zo’n kaart is dat hij in veel woonkamers bij de mensen thuis zichtbaar zal zijn. Op tafel, vastgeprikt aan het prikbord in de gang of misschien op een kaartenrek. Zo begint het feestje al een klein beetje bij je gasten thuis. Leuk toch!

Je moet natuurlijk wel alle adressen verzamelen, maar daar kun je natuurlijk het telefoonboek goed bij gebruiken.
Zelf verstuur ik mijn kaarten de laatste tijd telkens met Greetz.nl. Die hebben een enorm aanbod van allemaal mooie kaarten die je op de computer kunt selecteren, tekst kunt toevoegen en kunt laten versturen. Vaak is het zelfs goedkoper dan een echte kaart met postzegel kopen, en de bezorging is supersnel.

Bekijk hier de 25 jaar getrouwd uitnodigingskaarten van Greetz

Telefoontje
Je gasten persoonlijk opbellen om ze uit te nodigen is ook erg leuk en spontaan. Dat is gelijk een mooie gelegenheid om even bij te praten. Je kunt natuurlijk ook het telefoontje aanvullen met alsnog een kaart, zodat je gast zijn agenda er niet meteen bij hoeft te pakken. Helemaal bij mensen die je lange tijd niet hebt gezien wordt dit gewaardeerd.

Kaart
Een traditionele 25 jaar getrouwd uitnodiging kaart kun je kopen in elk winkelcentrum. Maar het nadeel daarvan vind ik dat de keuze toch niet heel uitgebreid is. Online is er behoorlijk wat aanbod, kijk bijvoorbeeld eens bij Greetz.nl (zie hierboven).

Foto
Je kunt ook een foto als kaart gebruiken. Laat in dat geval gewoon je mooiste foto van jullie samen afdrukken en verwerk er wat tekst op. Als je die kaart verstuurt dan heb je een uitnodiging die heel persoonlijk is. Dat is leuk, want het draait toch om jullie!

Mailtje met foto of videoboodschap
Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar de hele groep. Dat doet tegenwoordig bijna iedereen. Het is praktisch, maar niet heel bijzonder – al staat het je natuurlijk vrij om lekker praktisch te zijn 😉

Om een mailtje nog meer style te geven kun je misschien een mooie foto van jullie samen toevoegen. Of wat dacht je van een heuse videoboodschap waarin je de mensen uitnodigt? Als je handig bent met een videobewerkingprogramma dan kun je er echt wat van maken, bijvoorbeeld met wat oude beelden en leuke muziek erachter.

25 jaar getrouwd uitnodiging tekst

Hieronder zie je een 25 jaar getrouwd voorbeeld uitnodiging met tekst. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor uitnodigingskaart je gebruikt, deze tekst kun je overal kwijt.

Lieve [naam van je gast],
Je ontvangt deze bijzondere uitnodiging omdat het op [datum] alweer 25 jaar geleden is dat wij elkaar het ja-woord gaven.

Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op [Datum].

Het feest begint om [TIJDSTIP] op [locatie].
Graag horen we of je/jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Wij hebben er alvast veel zin in!

Groetjes en hopelijk tot dan!
NAMEN
Telefoonnummer
Eventueel “cadeautip”

Een andere tekst voor uitnodiging 25 jaar getrouwd

[DATUM] is het al zover. Het is dan 25 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten!

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

We geven een feest op [datum] in [locatie].

Jullie zijn van harte welkom vanaf [tijdstip]!

Tot dan!

[namen]

Nog meer uitnodigingsteksten 25 jaar getrouwd

Op [datum] zijn [jullie namen] 25 jaar getrouwd!

Dit willen we samen met familie en vrienden vieren op [datum] in [locatie/adres],

Jullie zijn dan ook van harte welkom vanaf [tijdstip]

Groetjes!
[namen]

Al deze teksten kun je natuurlijk ook gebruiken als je een kaartje via Greetz verstuurt!

(Visited 2.518 times, 1 visits today)