Een 25 jaar getrouwd cadeau uitzoeken vinden veel mensen niet eenvoudig om uit te zoeken. Je wilt natuurlijk graag iets persoonlijks geven. Een cadeau voor een verjaardag uitzoeken is al lastig, nu is de uitdaging om een leuk cadeau te kiezen voor twee personen die 25 jaar getrouwd zijn! 25 jaar getrouwd cadeau Scrol verder naar beneden voor de cadeau ideeen, maar eerst even de basis doornemen voor het uitzoeken van een cadeau voor het stel dat het 25 jarig huwelijk gaat vieren.

Inspiratie 25 jaar getrouwd cadeau

Allereerst moet je jezelf afvragen; waar wordt het stel nu echt blij van? In het algemeen stellen mensen het extra op prijs als blijkt dat er behalve geld, ook duidelijk energie in het cadeau gestopt is.

1. Maak ik ze het meest blij met een mooie herinnering, die ze bijvoorbeeld ergens in huis kunnen plaatsen?

2. Hebben ze een bepaald product nodig, sparen ze ergens voor?

3. Of stellen ze het misschien wel het meest op prijs als we samen iets leuks gaan doen?

4. Misschien willen ze op de dag zelf juist iets ontzettend leuks doen, en moet dat juist het cadeau zijn?

5. Ben je goed met je handen? Dan is het misschien een idee is om echt iets voor ze te maken. Iets van hout, een lied, iets breien, iets lassen, iets met foto’s, een film op de computer… noem het maar op – je weet zelf het beste wat er haalbaar is. Natuurlijk kun je dit ook combineren met een cadeau.

Wat dacht je van… een cadeaukaart?

Een cadeaukaart onpersoonlijke? Misschien een beetje. Maar heel veel mensen vinden een cadeaubon echt heel fijn om te krijgen. En er zijn zoveel leuke opties! Wist je bijvoorbeeld dat je de VVV cadeaukaart tegenwoordig kunt voorzien van een foto, en daarmee veel persoonlijker kunt maken? We schreven laatst nog een artikel over waar je de VVV cadeaukaart besteden kunt, en dat is echt een mooie deelnemerslijst.

Die sturen elke week een mailtje met product suggesties. Daardoor kan de eigenaar van de cadeaubon makkelijker iets leuks uitzoeken, en belangrijker; de cadeaubon wordt niet meer vergeten waardoor hij waardeloos wordt. Supertip dus voor degenen die voor een Giftcard gaan! Bijzonder is dat ze tegenwoordig ook een compensatie geven voor verlopen cadeaubonnen. Zo kunnen consumenten alsnog iets leuks kopen in plaats van het kaartje alleen maar weg te gooien.

Maar natuurlijk! Het allerleukst is om zelf een cadeaubon te maken. Binnen een paar uur creëer je zelf een onvergetelijk en leuk cadeau, dat zeker weten nog lang herinnerd zal worden.

Op deze pagina zijn een aantal online tools gereviewd: Zelf cadeaubon maken.

Een cadeau om dagelijks stil te staan bij het jubileum

theeglas hartje

Wat is er leuker dan het geven van een cadeau die ze nog vaak zal herinneren aan hun jubileum, en het geluk dat ze samen hebben. Elke keer als ze een kopje thee drinken of een ander gekleurd sapje, komen deze mokken van pas.

Dit is het populairste product dat we zijn tegengekomen en we hebben zelfs een 10% kortingscode bij de leverancier afgedwongen!

Met de code KOPJES33 krijg je €15,- korting op deze bestelling!

bekijken-knop


cadeaus 40 jaar getrouwd

Bij een jubileum zoals een 25 jarig huwelijk, misstaat een sieraad natuurlijk niet. Helemaal als het voor je partner is. Kijk eens op Aliexpress. Dat is een Chinese site, en je kunt er werkelijk alles vinden. De producten doen zeker niet af aan de winkels in Nederland; de kwaliteit is vaak goed, aan de hand van de reviews kun je vaak zien of andere klanten tevreden waren.

bekijken-knop

Let op! De bezorgtijd bij Aliexpress is tussen de 10 en 30 dagen.

 


Persoonlijke 25 jaar getrouwd cadeaus

Tegeltjes.com

bekijken-knop

Een persoonlijk tegeltje maken is natuurlijk ook een heel leuk idee. Voor maar 7,95 heb je dit cadeau al en is een gegarandeerd succes.


Een persoonlijk cadeau wordt vaak extra op prijs gesteld. En heel duur hoeft dat niet te worden. Hieronder wat inspiratie.

25 jaar getrouwd cadeau wijn

bekijken-knop

Voor 23,95 bestel je deze wijnflessen met 2 leuke foto’s die je zelf kunt uploaden.  Via de bestelomgeving kun je dit cadeau personaliseren. Allereerst geef je aan hoe het cadeau verpakt moet worden, vervolgens kun je een foto en tekst toevoegen.


wijnglazen

bekijken-knop

Je kunt als bijpassend cadeau ook perfect deze mooie wijnglazen met persoonlijke tekst, bijvoorbeeld de namen en “25 jaar getrouwd cadeau” cadeau doen.

Dit is echt een topcadeau! Oh, ze hebben trouwens ook andere type glazen, zoals champagneglazen.


chocolade hart cadeau 25 jaar getrouwd

Is het stel niet bepaald een wijnliefhebber, ga dan voor een heerlijke chocola! Kost 19,95 voor een flink stuk.

bekijken-knop

Breng je liefde tot uitdrukking en geef een romantisch chocolade hart met foto cadeau! Op de site bij Yoursurprise kun je het cadeau personaliseren.


tegel cadeau 25 jarig huwelijk 25 jarig huwelijk tegel cadeau 25 jarig huwelijk cadeau

Een gepersonaliseerde tegel is ook heel leuk om te geven met een leuke gezinsfoto, of juist een huwelijksfoto van het stel.

bekijken-knop

Kost 11,95 en een beetje creativiteit!


bedrukt kussen cadeau

Je kunt ze ook een mooi gepersonaliseerd kussen cadeau doen. Hoe lekker is het daarop wakker worden! Ze hebben diverse type kussenbedrukkingen en het gaat je tussen de 14 en 40 euro kosten.

bekijken-knop


hoesje cadeau

Ook leuk is een telefoonhoesje cadeau doen met een foto van het stel. Kan al vanaf 14,95 bekijken-knop

Uitjes & Weekendjes weg als cadeau

Hoe leuk is het om ze een weekendje weg te geven! Er zijn diverse opties waar je kunt zoeken voor leuke hotels, dealtjes en andere te gekke plekken.


Schermafbeelding 2015-04-10 om 17.20.02

Stuur ze anders eens naar een romantisch hotel, waarom niet! Een echt romantisch hotel heeft net dat beetje extra dat ze zo hebben verdiend met dit jubileum.

bekijken-knop


romantisch 25 jaar getrouwd cadeau

Zijn het liefhebbers van SPA resorts? Lekker naar de sauna, turks stoombad en massages? Een echt verwen weekend kan natuurlijk perfect in een SPA hotel.

bekijken-knop

 

(Visited 4.236 times, 1 visits today)