Wat als je de grote dag waar je zo lang naar uitkeek voorbij is? Dan is het nu tijd voor een van de meest bijzondere nachten van je leven: jullie huwelijksnacht. Maar wat mag er absoluut niet ontbreken in je koffer om ervoor te zorgen dat deze nacht net zo magisch wordt als de rest van je bruiloft? Lees snel verder!

Romantische lingerie

De eerste tip spreekt misschien voor zich, maar het is verrassend hoe gemakkelijk deze vergeten kan worden. Neem de tijd om iets speciaals uit te kiezen, iets dat je zelfvertrouwen een boost geeft en waar je partner van zal opkijken. Of het nu kanten lingerie is, een sexy babydoll of iets anders dat past bij jouw stijl, zorg ervoor dat je net dat stapje verder gaat dan gewoonlijk om de avond extra speciaal te maken. Ook strings voor dames zijn altijd een schot in de roos!

lingerie

Geurkaarsen

Creëer de perfecte sfeer voor je huwelijksnacht met lekker geurende kaarsen. Kies geuren die jullie beiden goed vinden en die voor een ontspannen, sensuele sfeer zorgen. Kaarsen kunnen helpen om een intieme ambiance te creëren. Een tip? Het kan ook fijn zijn om een lekker geurende badolie mee te nemen en samen te ontspannen in bad na een leuke, maar lange huwelijksdag.

kaarsen

Champagne

Heffen jullie graag het glas op speciale momenten? Zorg ervoor dat je een fles champagne of jullie favoriete drankje meeneemt om jullie speciale dag te vieren. Even heerlijk ontspannen met een glaasje bubbels kan helpen om tot rust te komen na een dag vol spanning. Vergeet ook geen leuke glazen mee te nemen om het helemaal af te maken, terwijl jullie proosten op de start van jullie leven samen. Cheers!

champagne

Muziek

Niets zet de toon beter dan de juiste muziek. Het is super fijn om van tevoren een playlist samen te stellen met nummers die een speciale betekenis voor jullie hebben of die gewoon de perfecte soundtrack zijn voor een romantische avond. Vergeet geen box mee te nemen, je weet nooit of jullie verblijf voorzien is met een muziekinstallatie.

Persoonlijke attentie

Wil je je lieve man of vrouw verrassen? Steek dan van tevoren een lief briefje of een klein cadeautje in zijn of haar valies. Wedden dat je partner blij zal zijn en dat jullie huwelijksnacht nog gezelliger wordt? En dan nu genieten maar met z’n twee!

(Visited 13 times, 1 visits today)