Door de lockdown is het kopen van kerstcadeaus bijna onmogelijk geworden. Giftomatic heeft een handige cadeau app gemaakt waar je op originele manier, een cadeaukaart op afstand mee kunt geven. Je maakt een grappige video met het gezicht van de ontvanger (heeft iets weg van elfyourself) en die komt in een clipje van 40 seconden te spelen met een vrolijk muziekje. Hilarisch!

Het cadeautegoed dat je besteed kan worden uitgegeven via Wehkamp, Bol.com, Hema en de VVV online cadeaucode. Daarmee heeft de ontvanger de mogelijkheid om bij ruim 100 webshops iets leuks te kopen.

Fijn voor deze kerst is dat je ook kunt geven op afstand. Bijvoorbeeld met Whatsapp, mail of facebook messenger. Zo vier je Kerst toch nog een beetje samen!

Feestelijke video

In de app zit een eenvoudig te gebruiken feature om een video mee te maken. Via een face-swap wordt de ontvanger in een grappige video geplaatst. Hij ziet zichzelf terug in grappige clipjes waarin hij een hip dansje doet, in de maling wordt genomen en bijvoorbeeld een taart in zijn gezicht krijgt.

Cadeau suggesties

Om de ontvanger te inspireren wat hij kan kopen met het cadeautegoed, kunnen vijf cadeausuggesties worden klaargezet. Daarmee kan de gever laten zien dat hij heeft nagedacht over persoonlijke interesses van de ontvanger. Zo wordt het eenvoudiger om een cadeau voor hem of voor haar te selecteren.

De app weet precies welke producten populair zijn, en met slimme filters kunnen snel en effectief producten worden voorgeselecteerd. Deze producten worden verkocht door de aangesloten webshops zoals Wehkamp, Bol.com en Hema. De app bevat thema’s voor alle cadeaugelegenheden zoals Kerst, verjaardagen en zakelijke bedankjes.

Winactie op Instagram

Giftomatic organiseert op dit moment een winactie op hun instagram account. Van 15 december tot en met 24 december geven ze elke dag 25 euro weg. Als je ze volgt dan maak je al kans. Win je het tegoed dan kun je dat als cadeautje weggeven aan een vriend, een van je ouders of misschien wel je vriendin.

Verder schreven Trouw, AD.nl en FHM ook over de Giftomatic app en zei noemden het zelfs “de cadeau app van 2020“.

Een grapje uithalen

Wie een grapje wil uithalen met een vriend, familielid of collega heeft aan Giftomatic ook een leuke tool. Met een aantal video’s kan de ontvanger een hak worden gezet. Extra grappig wordt het als er flauwe cadeau’s worden gesuggereerd, zoals anti-aging creme, zweetvoetenspray of vetverbranding voor dummies.

De Giftomatic cadeau app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden.

(Visited 348 times, 1 visits today)