Trouwen doe je – als het goed is – maar één keer. Daarom mag je voor deze speciale dag flink uitpakken! Lekker eten, een gezellig feest, een goede fotograaf en natuurlijk prachtige kleding. Daarbij denken mensen vaak eerst aan de bruidsjurk, maar laten we de bruidegom niet vergeten. Want ook op het gebied van trouwpakken valt er enorm veel te kiezen.

trouwpak dat goed zit

Een trouwpak met persoonlijkheid

Net als de trouwjurk, mag ook het ​trouwpak​ voor jullie bijzondere dag een pak zijn dat écht bij jullie past. Kies dus niet het eerste de beste trouwpak uit het rek, maar probeer verschillende stijlen, kleuren en materialen tot je een trouwpak met persoonlijkheid te pakken hebt. Jouw persoonlijkheid wel te verstaan. Zodat je stijlvol jezelf kunt zijn op jullie grote dag.

Een goede match met je partner

Zeker als je bruiloft een (kleur)thema heeft wil je natuurlijk een pak dat daarmee matcht. Het is ook fijn als je trouwpak past bij de kleding van je bruid of bruidegom. Omdat je de trouwkleding van je partner nu misschien nog niet mag zien, kun je vragen om een stofstaaltje of kleurindicatie. Wanneer je deze meeneemt naar de winkel kan de stylist er voor zorgen dat jullie op de bruiloft perfect bij elkaar passen.

partner

Een maatpak past altijd

Soms hangt het pak dat jij zoekt niet in de winkel. Dat kan met de pasvorm te maken hebben, maar ook met expliciete wensen op het gebied van kleur en materiaal. Onze tip: Koop een maatpak. Een ​maatpak kopen​ is een bijzonder proces waarbij je écht betrokken kunt zijn bij ieder detail van jouw trouwpak. Een pak dat speciaal voor jou ontworpen is, zit extra lekker en dat straal je op je bruiloft zeker uit! Kom zelfverzekerd voor de dag en laat zien wie je bent in jouw unieke trouwpak.

maatpak trouwen

(Visited 383 times, 1 visits today)